ΑΡΣΕΝΑΛ

Τζάκα: "Θέλω να δω από κοντά αυτούς που με βρίζουν"

Ο Γκράνιτ Τζάκα με τη φανέλα της Άρσεναλ
Ο Γκράνιτ Τζάκα με τη φανέλα της Άρσεναλ AP PHOTO/RUI VIEIRA

Ο μέσος της Άρσεναλ, Γκράνιτ Τζάκα, επιτέθηκε σε αυτούς που βρίζουν τον ίδιον και την οικογένειά του και τόνισε ότι θα ήθελε να τους συναντήσει και να τους ρωτήσει γιατί το κάνουν.

Η Άρσεναλ αντιμετωπίζει την Μπενφίκα στο Γ. Καραϊσκάκης (25/2, 19:55, live από το νέο matchcenter του SPORT24) στη ρεβάνς των δύο ομάδων - το πρώτο ματς ισόπαλο με σκορ 1-1 στο Ολίμπικο - για τους 32 του Europa League.

Ο Γκράνιτ Τζάκα επιτέθηκε σε αυτούς που βρίζουν τον ίδιον και την οικογενειά του και τόνισε ότι θα ήθελε να τους συναντήσει και να τους κοιτάξει στα μάτια.

"Μπορείτε να ασκήσετε κριτική και να πείτε ό,τι θέλετε για το ποδόσφαιρο, αλλά τίποτα για την οικογένειά μου. Ο ποδοσφαιριστής και ο άνθρωπος είναι δύο διαφορετικά πράγματα.

Δεν έχω πρόβλημα να με κριτικάρετε ως παίκτη. Αλλά μην εμπλέκετε ανθρώπους που δεν έχουν σχέση με τη δουλειά μου. Η γυναίκα και η κόρη μου δεν βρίσκονται στον αγωνιστικό χώρο, εγώ βρίσκομαι.

Θα ήθελα να τους δω από κοντά, να κοιταχτούμε στα μάτια με αυτούς που με βρίζουν και να τους ρωτήσω γιατί γράφουν αυτά τα πράγματα", υποστήριξε ο 28χρονος μέσος των γκάνερς.

Photo credits: AP Photo / Rui Viera

TAGS ΑΡΣΕΝΑΛ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΑΓΓΛΙΑ EUROPA LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ