ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΘΝΩΝ ΑΦΡΙΚΗΣ

Τυνησία - Μαυριτανία 4-0: "Καθάρισε" από το 9' και έκανε βήμα πρόκρισης για τους 16 του Κόπα Άφρικα

Οι παίκτες της Τυνισίας πανηγυρίζουν το γκολ απέναντι στη Μαυριτανία στο Κόπα Άφρικα
Οι παίκτες της Τυνισίας πανηγυρίζουν το γκολ απέναντι στη Μαυριτανία στο Κόπα Άφρικα © 2022 SUNDAY ALAMBA / AP IMAGES

Η Τυνησία δεν δυσκολεύτηκε απέναντι στη Μαυριτανία, πέτυχε μία άνετη νίκη επικρατώντας με 4-0, την πρώτη της στη φάση των ομίλων του Κόπα Άφρικα και έβαλε τις "βάσεις" για την πρόκριση στους 16 του τουρνουά.

Μπορεί η Τυνησία να ξεκίνησε "στραβά" στην πρεμιέρα της στο Κύπελλο Εθνών Αφρικής, γνωρίζοντας την ήττα με 1-0 από το Μαλί, όμως στη δεύτερη αγωνιστική ξέσπασε απέναντι στη Μαυριτανία, καθώς επιβλήθηκε με το ευρύ 4-0 και έκανε το πρώτο βήμα για την πρόκριση στους "16" του τουρνουά.

Η Τυνησία είχε εξαρχής τον έλεγχο του αγώνα, ενώ μόλις στο 9ο λεπτό της αναμέτρησης είχε το προβάδισμα με 2-0 χάρη στα γκολ των Ματλουτί στο 4'΄και Καζρί στο 9', με την Μαυριτανία να μην μπορεί να αντιδράσει. Στο δεύτερο μέρος, ο επιθετικός της Σεντ Ετιέν σκόραρε ξανά στο 64', διευρύνοντας το σκορ για την ομάδα του σε 3-0.

Η ομάδα ωστόσο του Μοντχέρ Κεμπαϊέρ δεν σταμάτησε εκεί, αλλά δύο λεπτά αργότερα βρήκε εκ νέου δίχτυα, με τον Τζαζιρί να γράφει το όνομά του στον πίνακα των σκόρερ, διαμορφώνοντας το τελικό 4-0.

Τα αποτελέσματα της 1ης αγωνιστικής

Τα αποτελέσματα της 2ης αγωνιστικής

Η βαθμολογία του 6ου ομίλου

Το πρόγραμμα της 3ης αγωνιστικής

TAGS ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΘΝΩΝ ΑΦΡΙΚΗΣ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ