ΟΛΛΑΝΔΙΑ

Τβέντε - Άλκμααρ 1-2: Ο Παυλίδης υπέγραψε τη νίκη - πρόκριση κόντρα στον Λημνιό

Ο Βαγγέλης Παυλίδης πανηγυρίζει το γκολ του κόντρα στην Ουτρέχτη
Ο Βαγγέλης Παυλίδης πανηγυρίζει το γκολ του κόντρα στην Ουτρέχτη PRINT SCREEN TWITTER

Η Άλκμααρ επικράτησε της Τβέντε με 2-1, με τον Βαγγέλη Παυλίδη να ολοκληρώνει την ανατροπή για την ομάδα του με προσωπικό του γκολ στο 82ο λεπτό. Βασικός ο Λημνιός για τους γηπεδούχους, εκτός αποστολής ο Χατζηδιάκος.

Η Τβέντε του Δημήτρη Λημνιού υποδέχθηκε την Άλκμααρ των Βαγγέλη Παυλίδη και Κώστα Χατζηδιάκου (ήταν εκτός αποστολής) στο πλαίσιο της φάσης των 16 του Κυπέλλου Ολλανδίας, με την Άλκμααρ να επικρατεί με 2-1, με τον Παυλίδη να πετυχαίνει το δεύτερο γκολ της ομάδας του στο 82ο λεπτό. Ο Λημνιός ήταν βασικός και έγινε αλλαγή στο 85', αντίθετα ο Χατζηδιάκος έμεινε εκτός αποστολής.

Στο πρώτο μέρος η Άλκμααρ ήταν ανώτερη, είχε κάποιες τελικές για να ανοίξει το σκορ, ωστόσο το τέρμα του Γέσπερ Κάρλσον στο 43ο λεπτό ακυρώθηκε για οφσάιντ.

Στο δεύτερο ημίχρονο η Τβέντε πήρε κεφάλι στο σκορ με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του φαν Βόλφσβινκελ στο 48ο λεπτό με την Αλκμάαρ να πιέζει μέχρι το τέλος και τα κατάφερε.

Αρχικά ισοφάρισε με αυτογκόλ του Πλεγκεζέλο και στη συνέχεια ο Βαγγέλης Παυλίδης "πήρε το όπλο του" και έστειλε την ομάδα του Πασκάλ Γιάνσεν στην προημιτελική φάση του Κυπέλλου Ολλανδίας.

Τβέντε: Ούνερσταλ, Τρούπε, Χίλγκερς, Πρόπερ, Σμαλ, Σαντιλέκ, Βλαπ, Μπος, Λημνιός, Μισντζάν, Φαν Βόνφινκελ.

Άλκμααρ: Βίνταλ, Βίτρι, Κλάσι, Μπεκέμα, Βίνταλ, Μίντσο, Ντε Βιτ, Σουγκαβάρα, Εβγέν, Κάρλσον, Παυλίδης

KNVB Beker: Τα αποτελέσματα της φάσης των 16

TAGS ΟΛΛΑΝΔΙΑ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ