ΤΟΥΡΚΙΑ

Πέρασε τον τερματοφύλακα και αστόχησε!

Πέρασε τον τερματοφύλακα και αστόχησε!

Ο Αμπουμπακάρ Καμαρά έχασε το πιο εύκολο γκολ της καριέρας του, αφού αστόχησε σε κενή εστία στον αγώνα της Μαλάτιασπορ απέναντι στην Αλάνιασπορ.

Υπάρχει το ρητό ότι στο ποδόσφαιρο όλα μπαίνουν και όλα χάνονται. Όμως, ο Αμπουμπακάρ Καμαρά της Μαλάτιασπορ πήγε αυτό το ρητό σε άλλο επίπεδο.

Στον αγώνα της ομάδας του απέναντι στην Αλάνιασπορ, ο πρώην παίκτης της Φούλαμ κατάφερε να προσπεράσει τον τερματοφύλακα, αλλά πλάσαρε άουτ σε κενή εστία. Ο ίδιος μόλις έχασε... το άχαστο, γελούσε πιθανόν μη μπορώντας να πιστέψει τι είχε συμβεί. Η ευκαιρία του Καμαρά κόστισε στη Μαλάτιασπορ, αφού σε εκείνο το σημείο του αγώνα προηγούνταν 1-0. Οι φιλοξενούμενοι πέτυχαν τελικά το γκολ της ισοφάρισης και πήραν την ισοπαλία.

Το παιχνίδι είχε και έντονο ελληνικό χρώμα. Προπονητής των γηπεδούχων είναι ο Ερόλ Μπουλούτ, ο οποίος είχε πολυετή πέρασμα από την χώρα μας αγωνιζόμενος σε Ολυμπιακό, Πανιώνιο, ΟΦΗ, Ολυμπιακό Βόλου και Βέροια.

Επίσης, στην 11αδα της Αλάνια βρισκόταν ο Γιώργος Τζαβέλλας, ο πρώην παίκτης του Παναθηναϊκού, Λούκας Βιγιαφάνιες, αλλά και ο πρώην ποδοσφαιριστής του ΠΑΟΚ, Τζάλμα Κάμπος.

Δείτε την απίστευτη ευκαιρία που έχασε ο Καμαρά:

TAGS ΤΟΥΡΚΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ