ΟΛΛΑΝΔΙΑ

Τσβόλε - Άλκμααρ 2-1: Ο Λάμπρου πήρε τη νίκη, ο Παυλίδης τα εύσημα για το υπέροχο γκολ

Ο Βαγγέλης Παυλίδης της Άλκμααρ σε στιγμιότυπο της αναμέτρησης με την Μπόντο Γκλιμτ για τη φάση των 16 του Europa Conference League 2021-2022 στo "AFAS", Άλκμααρ | Πέμπτη 17 Μαρτίου 2022
Ο Βαγγέλης Παυλίδης της Άλκμααρ σε στιγμιότυπο της αναμέτρησης με την Μπόντο Γκλιμτ για τη φάση των 16 του Europa Conference League 2021-2022 στo "AFAS", Άλκμααρ | Πέμπτη 17 Μαρτίου 2022 © 2022 PETER DEJONG/ASSOCIATED PRESS

Ο Βαγγέλης Παυλίδης σκόραρε εναντίον του Κώστα Λάμπρου, όμως η Τσβόλε ήταν εκείνη που πήρε τη νίκη 2-1 εναντίον της Άλκμααρ για την Eredivisie.

Το ντέρμπι Ελλήνων βρήκε νικητή με 2-1 τον Κώστα Λάμπρου της Τσβόλε και σκόρερ τον Βαγγέλη Παυλίδη της Άλκμααρ για την 29η αγωνιστική της Eredivisie.

Οι μέχρι πρότινος ουραγοί της βαθμολογίας κοίταξαν στα μάτια μια ομάδα που δίνει μάχη για να πάρει το καλύτερο δυνατό ευρωπαϊκό "εισιτήριο" και ήλπιζε ακόμα και σε τριάδα.

Στο 51', ο Ζερβάνε Καστανέερ άνοιξε το σκορ για τους γηπεδούχους, που είχαν αρκετές τελικές, με τον Παντελή Χατζηδιάκο να έχει πολλή δουλειά στην άμυνα των φιλοξενουμένων. Στο 81', έπειτα από όμορφη συνεργασία της Άλκμααρ, ο Παυλίδης πήρε την μπάλα σχεδόν στη γραμμή του άουτ, απέφυγε έναν αντίπαλο που του έκανε τάκλιν και από πολύ πλάγια θέση έκανε το 1-1.

Ήταν ίσως η μοναδική κακή στιγμή του Λάμπρου, που νωρίτερα είχε αποσοβήσει αρκετά γκολ και δικαιώθηκε για την προσπάθειά του στο 86', όταν ο Νταϊσόν Ρεντάν ανέκτησε το προβάδισμα για την Τσβόλε κι έγραψε το 2-1, που την οδήγησε σε άλμα τριών θέσεων.

TAGS ΟΛΛΑΝΔΙΑ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ