EURO 2020

Τσουφάλ: "Είχα βάλει λάθος παπούτσια στο δεύτερο ημίχρονο"

Ο Βλάντιμιρ Τσουφάλ με τη φανέλα της εθνικής Τσεχίας σε διεθνές φιλικό κόντρα στην Ιταλία (4 Ιουνίου 2021)
Ο Βλάντιμιρ Τσουφάλ με τη φανέλα της εθνικής Τσεχίας σε διεθνές φιλικό κόντρα στην Ιταλία (4 Ιουνίου 2021) @ 2021 ANTONIO CALANNI/ASSOCIATED PRESS

Ο Βλάντιμιρ Τσουφάλ αποκάλυψε πως γλίστρησε στο γκολ του Πέρισιτς επειδή αγωνίστηκε με λάθος παπούτσια στο δεύτερο ημίχρονο του Τσεχία - Κροατία.

Η Τσεχία με την Κροατία έμειναν στο 1-1, σε ένα αποτέλεσμα που έκανε ακόμα πιο περίπλοκα τα πράγματα στον όμιλο του Euro 2020. Οι Τσέχοι προηγήθηκαν στο σκορ, αλλά στο 47ο λεπτό ο Πέρισιτς έκανε το τελικό 1-1.

Πριν στείλει την μπάλα στα δίχτυα ο Πέρισιτς είχε αποφύγει τον αμυντικό της Εθνικής Τσεχίας, Βλάντιμιρ Τσούφαλ, ο οποίος γλίστρησε. Μετά το το τέλος της αναμέτρησης ο Τσέχος μπακ αποκάλυψε πως είχε βάλει λάθος παπούτσια.

"Το αποτέλεσμα (σ.σ. 1-1) είναι ικανοποιητικό, αξίζαμε την ισοπαλία. Είχαμε τις ευκαιρίες μας, αλλά ακόμη κι έτσι νιώθω πως έχω ευθύνη. Αν δεν είχα γλιστρήσει σε εκείνο το σημείο, νομίζω πως θα μπορούσα να έχω κόψει το σουτ του Πέρισιτς.

Δεν είναι... δικαιολογία αυτό, αλλά φόρεσα λάθος παπούτσια στο δεύτερο ημίχρονο. Είμαστε μία πολύ έμπειρη ομάδα, ακολουθήσαμε καλά το σχέδιο του προπονητή μας και προσπαθήσαμε να έχουμε την κατοχή της μπάλας. Θα μπορούσαμε να έχουμε νικήσει, αλλά είμαστε ευχαριστημένοι και με την ισοπαλία" είπε μεταξύ άλλων μετά το τέλος του αγώνα ο Τσουφάλ.

TAGS EURO 2020 ΕΘΝΙΚΗ ΤΣΕΧΙΑΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ