ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ

Τσόλακ στο SPORT24: "Ακόμη δεν πήραμε τίποτα. Είμαστε ένα βήμα μακριά από το Κύπελλο και θέλουμε να το κατακτήσουμε"

Ο Τσόλακ πανηγυρίζει το γκολ του στο Ολυμπιακός - ΠΑΟΚ
Ο Τσόλακ πανηγυρίζει το γκολ του στο Ολυμπιακός - ΠΑΟΚ EUROKINISSI SPORTS

Ο σκόρερ του γκολ της πρόκρισης του ΠΑΟΚ κόντρα στον Ολυμπιακό, Αντόνιο Τσόλακ, δηλώνει σίγουρος ότι θα έρθουν και άλλες σημαντικές στιγμές για τον ίδιο και κυρίως για την ομάδα του και θέλει μια από αυτές να είναι ο τελικός της 21ης Μαΐου.

Ο Αντόνιο Τσόλακ ήταν ένας ευτυχισμένος άνθρωπος στην επιστροφή του ΠΑΟΚ από την Αθήνα μετά τον ημιτελικό με τον Ολυμπιακό. Ο Κροάτης πέτυχε το γκολ της πρόκρισης του Δικεφάλου στον τελικό της 21ης Μαΐου, το πιο σημαντικό από, τα λίγα είναι η αλήθεια γκολ που έχει πετύχει με τη φανέλα του ΠΑΟΚ και μιλώντας στο SPORT24, τα ξημερώματα της Πέμπτης στο αεροδρόμιο Μακεδονία , τόνισε πως ελπίζει ότι θα έρθουν και άλλα.

Η αλήθεια είναι ότι ο Τσόλακ, από την πρώτη ημέρα που ήρθε στην Θεσσαλονίκη έχει γίνει αποδέκτης έντονης κριτικής και γκολ όπως αυτό που πέτυχε στο "Καραϊσκάκης" είναι από αυτά που μπορούν να τονώσουν την αυτοπεποίθηση του. "Είναι πολύ ωραίο συναίσθημα να αναγνωρίζεται από όλη την ομάδα και τους συμπαίκτες μου το παιχνίδι μου. Είμαι πολύ χαρούμενος που την βοήθησα με το γκολ που πέτυχα να πάρει την πρόκριση στον τελικό του Κυπέλλου" τονίζει ο Κροάτης φορ που ελπίζει και περιμένει να έχει ανάλογη συνέχεια.

"Φυσικά και περιμένω να σκοράρω και άλλα σημαντικά γκολ όπως αυτό με τον Ολυμπιακό. Πιστεύω πάντα στις δυνατότητες μου, πάντοτε πετύχαινα γκολ στο παρελθόν. Η ποιότητα μου παραμένει η ίδια και εδώ στον ΠΑΟΚ και περιμένω τις ευκαιρίες μου να την δείξω. Ήμουν τυχερός να είμαι εγώ αυτός που σκόραρε στον ημιτελικό και συνεχίζω με τον ίδιο τρόπο: Σκληρή δουλειά, ψηλά το κεφάλι και αυτό θέλω να δείχνω συνεχώς".

Όπως ήταν λογικό η πρόκριση πανηγυρίστηκε όπως της έπρεπε, ωστόσο το Κ ύπελλο είναι ακόμη στο... τραπέζι όπως συνηθίζει να λέει στους παίκτες του ο Ραζβάν Λουτσέσκου.

"Εντάξει, το πανηγυρίσαμε έντονα στα αποδυτήρια αλλά μέχρις εκεί. Ακόμη δεν έχουμε κατακτήσει τίποτα. Είμαστε ένα μόνο βήμα μακριά από την κατάκτηση του Κυπέλλου. Είμαστε στον τελικό και θέλουμε να κατακτήσουμε το τρόπαιο. Θα είναι μια σημαντική διάκριση και για τον σύλλογο αλλά και για εμάς στην ομάδα", λέει και ο Τσόλακ συμφωνώντας με τον προπονητή του.

Στον ΠΑΟΚ υπήρχε μεγάλη πίστη στην πρόκριση και όλοι ήξεραν, όπως λέει ο Τσόλακ ότι ένα γκολ θα ήταν καθοριστικό. "Δεν έχει σημασία ποιος σκόραρε το γκολ της πρόκρισης. Από την πρώτη στιγμή ξέραμε ότι ένα γκολ μπορεί να αλλάξει όλο το παιχνίδι και δεν είχε καμία εντελώς σημασία αν αυτός που θα σκοράρει θα ήμουν εγώ ή κάποιος άλλος συμπαίκτης μου στις ευκαιρίες που είχαμε νωρίτερα. Ήξερα όμως από την στιγμή που ο προπονητής μου με πέρασε στον αγώνα τι περιμένει από μένα να κάνω. Το έκανα πέτυχα το γκολ και περάσαμε στον τελικό".

Το γεγονός ότι το γκολ αυτό ήρθε από μια εξαιρετική προσπάθεια που ξεκίνησε από τον Λύρατζη, συνεχίστηκε με την σέντρα του Σβαμπ μέχρι να αναλάβουν δράση Ολιβέιρα και Τσόλακ, απλά το έκανε πιο γλυκό. "Ήταν ένα όμορφο μετά από έναν ωραίο συνδυασμό. Είδατε πως ο Νέλσον Ολιβέιρα έκανε την επαφή με την μπάλα και πως έτρεξα στον χώρο για να την στείλω στα δίχτυα . Υπήρχε μεγάλη πίστη σε όλους ότι θα σκοράραμε και το γκολ ήρθε μετά από μια ομαδική προσπάθεια. Μπορούμε να πανηγυρίσουμε λίγο ακόμη την πρόκριση αλλά έχουμε παιχνίδια μπροστά μας και πρέπει να συγκεντρωθούμε σε αυτά", ανέφερε ο σκόρερ του Δικεφάλου και έχει απόλυτο δίκιο.

TAGS ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ ΠΑΟΚ ΠΑΟΚ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ