ΣΤΕΦΑΝΟΣ ΤΣΙΤΣΙΠΑΣ

Τσιτσιπάς: "Τέτοιοι δυνατοί αντίπαλοι μπορούν να με κάνουν καλύτερο"

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς στην αναμέτρηση απέναντι στον Σβάρτσμαν
Ο Στέφανος Τσιτσιπάς στην αναμέτρηση απέναντι στον Σβάρτσμαν 2023 AP PHOTO/JEAN-FRANCOIS BADIAS

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς στις δηλώσεις του μετά τη νίκη επί του Σεμπάστιαν Όφνερ αναφέρθηκε στο επίπεδο του αντιπάλου του. Επιπλέον μίλησε για την πνευματική δύναμη που απαιτείται.

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς δεν άφησε περιθώρια αντίδρασης στον Σεμπάστιαν Όφνερ, επικράτησε 3-0 και προκρίθηκε στα προημιτελικά του Roland Garros όπου θα αντιμετωπίσει τον Κάρλος Αλκαράθ.

Στις δηλώσεις του μετά το τέλος του παιχνιδιού, ο Στέφανος μίλησε με τα καλύτερα λόγια για τον αντίπαλό του, ενώ αναφέρθηκε και στην πνευματική δύναμη που απαιτείται.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Τσιτσιπά:

"Όπως πάντα, θέλω να συγχαρώ τον Σεμπάστιαν για την καταπληκτική το πορεία. Σωματικά αισθάνομαι ότι δεν είναι ποτέ εύκολο κάτι τέτοιο, έχω βρεθεί και εγώ σε παρόμοια θέση. Μου αρέσει η φιλκοσοφία του, ανταποκρίθηκε, έκανε δύσκολα τα πράγματα για εμένα. Τέτοιοι δυνατοί αντίπαλοι μπορούν να με κάνουν καλύτερο".

Γιατί έδειξε το μυαλό του: "Πνευματική δύναμη. Ας αποδώσουμε τα εύσημα πρώτα στον Βαβρίνκα γι' αυτή την κίνηση".

Για την πνευματική δύναμη κατά τη διάρκεια του τουρνουά: "Καθημερινά έχουμε πολύ τένις. Κάνουμε προπονήσεις με όνειρο να παίξουμε σε grand slams, σωματικά πρέπει να είσαι έτοιμος. Είναι σημαντικό να είσαι απασχολημένος λίγο έξω από το τένις κατά τη διάρκεια του τουρνουά, να πάρεις λίγο χρόνο. Σημαντικό να αποσυνδέεσαι, το Παρίσι προσφέρεται. Ακούω πολλή μουσική, ας το κρατήσουμε γι' άλλη φορά".

TAGS ΣΤΕΦΑΝΟΣ ΤΣΙΤΣΙΠΑΣ ROLAND GARROS
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ