ΒΟΛΟΣ

Τσιρίνος: "Στον Βόλο είδα πράγματα που δεν ταίριαζαν σε μία ευρωπαϊκή ομάδα"

Ο Μίκαελ Τσιρίνος στο Βόλος - Παναιτωλικός
Ο Μίκαελ Τσιρίνος στο Βόλος - Παναιτωλικός INTIME

Ο Μίκαελ Τσιρίνος μετά την αποχώρησή του από τον Βόλο μιλώντας σε Μέσο της Ονδούρας υποστήριξε πως είδε πράγματα και καταστάσεις, που δεν του άρεσαν, αλλά ούτε ταίριαζαν σε μία ευρωπαϊκή ομάδα.

Τον περασμένο Δεκέμβριο ο Μίκαελ Τσιρίνος αποκτήθηκε από τον Βόλο, αγωνίστηκε τη δεύτερη σεζόν με την ομάδα της Μαγνησίας και στο φινάλε της αγωνιστικής περιόδου ανακοινώθηκε το τέλος της συνεργασίας των δύο πλευρών.

Ο 27χρονο διεθνή εξτρέμ από την Ονδούρα, μίλησε στο Diez, Μέσο της χώρας του, κατά την επιστροφή του, υποστηρίζοντας πως στον Βόλο έγιναν πράγματα που δεν συνάδουν με μία ευρωπαϊκή ομάδα.

"Πήγα εκεί με τη ψευδαίσθηση ότι θα είναι καλύτερα απ' όσα είχα περάσει στο Μεξικό και τις ΗΠΑ. Δεν ένιωσα άνετα, εκτός από τους τραυματισμούς που υπέστη και συνέχιζαν να με ταλαιπωρούν, οπότε από το να συνεχίσω έτσι, έφτασα στην απόφαση να επιστρέψει πίσω.

Η σεζόν ήταν πολύ καλή, έπαιξα σ' όλα τα παιχνίδια στο ξεκίνημα, το προπονητικό επιτελείο κι ο πρόεδρος με εμπιστεύτηκαν, αλλά τελικά επέλεξα να φύγω, επειδή συνέβησαν πράγματα στην ομάδα που δεν μου ταίριαζαν για μία ευρωπαϊκή ομάδα.

Δεν μπορώ να πω ποια ήταν αυτά. Η ψευδαίσθηση του να πάω στην Ευρώπη μού "έτρωγε" το κεφάλι. Είμαι ακόμα χαρούμενος για ό,τι συνέβη, αλλά υπήρχαν πράγματα που δεν μου άρεσαν".

TAGS ΒΟΛΟΣ ΕΛΛΑΔΑ STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ