ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Τσιρίλο: "Αλλάζουν τα φαβορί και τα αουτσάιντερ"

Τσιρίλο: "Αλλάζουν τα φαβορί και τα αουτσάιντερ"
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Στον Sport24Radio 103,3 μίλησε ο Μπρούνο Τσιρίλο ο οποίος αναφέρθηκε στις κληρώσεις του Ολυμπιακού και της ΑΕΚ με τη Γιουβέντους και τη Μίλαν αντίστοιχα.

Ο Μπρούνο Τσιρίλο, που έχει αγωνιστεί στην ΑΕΚ και στον ΠΑΟΚ, μίλησε στον Sport24Radio 103,3 και στον Αντρέα Παλομπαρίνι με αφορμή τις κληρώσεις των ομίλων του Champion League και του Europa League και το γεγονός ότι ο Ολυμπιακός και η Ένωση θα αντιμετωπίσουν δύο ιταλικές ομάδες, την Γιουβέντους και την Μίλαν αντίστοιχα.

Ο Ιταλός αναφέρθηκε όμως και στις αναμνήσεις του από την νίκη της ΑΕΚ επί της Μίλαν στο ΟΑΚΑ.

Αναλυτικά όσα δήλωσε στον Sport24 Radio 103,3:

Για το ότι Ολυμπιακός και ΑΕΚ θα αντιμετωπίζουν τη Γιουβέντους και την Μίλαν: “Είναι πολύ ωραίο το συναίσθημα για τους ποδοσφαιριστές να παίζουν κόντρα σε τόσο σπουδαίες ομάδες. Είναι όμως το ίδιο σημαντικό και για τους συλλόγους”.

Για το ζευγάρι Ολυμπιακός – Γιουβέντους: “Πιστεύω ότι τα δύο μεταξύ τους παιχνίδια θα είναι πολύ ενδιαφέροντα. Ο Ολυμπιακός βελτιώθηκε πολύ, αύξησε την ποιότητά του και αυτό φάνηκε στους αγώνες για τα πλέι οφ. Θα δούμε ότι θα αντιμετωπίσει στα ίσια τη Γιουβέντους . Επίσης το κλίμα που δημιουργεί ο κόσμος στο Καραϊσκάκης είναι δύσκολο για κάθε φιλοξενούμενη ομάδα και σίγουρα θα εκμεταλλευτεί και αυτό ο Ολυμπιακός”.

Για το ότι η Γιουβέντους απώλεσε τον Μπονούτσι που πήγε στην Μίλαν: “Είναι μεγάλη απώλεια για την Γιουβέντους το ότι ο Μπονούτσι πήγε στην Μίλαν. Σίγουρα θα είναι αισθητή η απουσία του ακόμη και στα αποδυτήρια. Η Γουβέντους όμως έχει έναν κορμό παικτών που είναι καιρό μαζί και σίγουρα θα διεκδικήσει κάτι καλό στο Τσάμπιονς Λιγκ”.

Για την Μίλαν: “Πιστεύω ότι η Μίλαν θα παίξει θεαματικό ποδόσφαιρο. Είναι πρόκληση για τον Μοντέλα να δέσει αυτό το σύνολο, καθώς υπήρξαν πολλές αλλαγές. Σίγουρα η Μίλαν θα παίξει πρωταγωνιστικό ρόλο στο φετινό Γιουρόπα Λιγκ”.

Για τις αναμνήσεις του από τη νίκη της ΑΕΚ επί της Μίλαν στο ΟΑΚΑ το 2006: “Θυμάμαι ότι το ΟΑΚΑ ήταν κατάμεστο. Περίπου 80.000 οπαδοί είχαν δημιουργήσει φοβερή ατμόσφαιρα. Τότε σταθήκαμε για λίγο τυχεροί και πήραμε τη νίκη. Έτσι μπορεί και φέτος να γίνει κάτι. Τα πράγματα αλλάζουν στο ποδόσφαιρο πολύ συχνά σχετικά με το ποιος είναι το φαβορί και ποιος το αουτσάιντερ. Σίγουρα και η Μίλαν θυμάται εκείνη τη νύχτα. Πριν ξεκινήσει το ματς και ενώ ετοιμαζόμασταν να βγούμε στον αγωνιστικό χώρο, ο Πίρλο μού είχε είπε ότι δεν θα έβγαινε να παίξει αν δεν υπήρχαν τουλάχιστον 50.000 οπαδοί. Μετά το ματς όμως, και λόγω της ήττας, είχε μείνει με ανοιχτό το στόμα».

Για τον ΠΑΟΚ, που έχασε το πλεονέκτημα του 3-1 της Τούμπας και αποκλείστηκε από την Έστερσουντ στη ρεβάνς της Σουηδίας: “Δεν είδα το παιχνίδι του ΠΑΟΚ, αλλά περίμενα ότι μετά το 3-1 στην Τούμπα, θα διαχειριζόταν σωστά τον επαναληπτικό και θα περνούσε. Μπορώ να φανταστώ ότι ίσως δεν υπήρχε η σωστή ψυχολογία γι΄αυτό το μας και εκεί χάθηκε η υπόθεση πρόκριση”.

Ακούστε το σχετικό ηχητικό απόσπασμα

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ