ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ

Τσιμίκας: Σενάρια από Gazzetta dello Sport για Νάπολι, ποιες είναι οι προτεραιότητες του Έλληνα παίκτη

Ο Κώστας Τσιμίκας με τη φανέλα της Λίβερπουλ κόντρα στην Αταλάντα σε ματς του Champions League (25 Νοεμβρίου 2020)
Ο Κώστας Τσιμίκας με τη φανέλα της Λίβερπουλ κόντρα στην Αταλάντα σε ματς του Champions League (25 Νοεμβρίου 2020) @ 2020 PETER POWELL/AP IMAGES

Ο Κώστας Τσιμίκας βρίσκεται πίσω από Έμερσον και Ταβάρες στη λίστα της Νάπολι για τη θέση του αριστερού μπακ, σύμφωνα με την "Gazzetta dello Sport", ποιες είναι οι προτεραιότητες της Λίβερπουλ και του Έλληνα αμυντικού.

Λίγες ημέρες μετά το δημοσίευμα της "Corriere dello Sport" για το ενδιαφέρον της Νάπολι να εντάξει στο δυναμικό της τον Κώστα Τσιμίκα, ένα ακόμα ρεπορτάζ από την Ιταλία συνδέει τον πρώην άσο του Ολυμπιακού με την ομάδα του Κώστα Μανωλά.

Πηγή αυτή τη φορά είναι η "Gazzetta dello Sport", σύμφωνα με την οποία οι παρτενοπέι έχουν στα υπόψη τους τον διεθνή αριστερό μπακ, με τον παίκτη να μη είναι πάντως στις πρώτες θέσεις των προτιμήσεών τους αφού στην παρούσα φάση εκεί βρίσκονται τώρα ο Έμερσον Παλμιέρι της Τσέλσι και ο Νούνο Ταβάρες της Μπενφίκα.

Το δημοσίευμα της Gazzetta dello Sport για ενδιαφέρον της Νάπολι για τον Τσιμίκα (19/6)
Το δημοσίευμα της Gazzetta dello Sport για ενδιαφέρον της Νάπολι για τον Τσιμίκα (19/6) GAZZETTA DELLO SPORT

Ένα ακόμα γεγονός που δεν δίνει πολλές πιθανότητες στην Νάπολι για να προχωρήσει με την περίπτωση του Τσιμίκα έχει να κάνει με το ότι η διοίκηση του συλλόγου θέλει να κλείσει γρήγορα έναν παίκτη για το αριστερό άκρο, την ώρα που το στάτους του πρώην ερυθρόλευκου αμυντικού στην Λίβερπουλ δεν είναι ξεκάθαρο.

Ο ίδιος δεν έχει μιλήσει ακομα με τον Κλοπ για το μέλλον του και περιμένει να πάρει μέρος κανονικά στην προετοιμασία, με τους κόκκινους από την πλευρά τους να μην του έχουν κάνει την παραμικρή νύξη περί επιθυμίας τους να τον δώσουν σε άλλη ομάδα για να συνεχίσει την καριέρα του.

Ακόμα πάντως και αν γίνει αυτό, πρόθεση της Λίβερπουλ σύμφωνα με πληροφορίες του SPORT24 είναι να τον δώσει σε ομάδα στην Αγγλία για να έχει περισσότερο χρόνο συμμετοχής και όχι σε κάποια ομάδα του εξωτερικού, όπως για παράδειγμα στην Νάπολι που έχει τον "Τσίμι" στο ραντάρ της ενόψει της νέας αγωνιστικής σεζόν.

Από την πλευρά του, ο Κώστας Τσιμίκας επιθυμεί να συνεχίσει στην Λίβερπουλ για δεύτερη στη σειρά σεζόν και δεν έχει την παραμικρή διάθεση αποχώρησης και μόνο στην περίπτωση που η πρωταθλήτρια Αγγλίας του 2020 του διαμηνύσει πως δεν τον υπολογίζει, τότε θα ψαχτεί για να βρει ομάδα.

TAGS ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ ΝΑΠΟΛΙ ΑΓΓΛΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ