ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ

Corriere dello Sport: Ο Τσιμίκας στα ραντάρ της Νάπολι που ετοιμάζει πρόταση

Liverpool's Kostas Tsimikas controls the ball during the Champions League group D soccer match between Liverpool and Atalanta at Anfield stadium in Liverpool, England, Wednesday, Nov. 25, 2020. (Peter Powell/Pool via AP)
Ο Κώστας Τσιμίκας κατά τη διάρκεια του αγώνα Λίβερπουλ - Αταλάντα για το Champions League Ⓒ 2020 PETER POWELL/ ASSOCIATED PRESS

Η Νάπολι δεν έχει βγάλει από το ραντάρ της τον Κώστα Τσιμίκα, για αυτό παρακολουθεί την περίπτωσή του και ετοιμάζεται να καταθέσει πρόταση στη Λίβερπουλ, σύμφωνα με την Corriere dello Sport.

Τα πράγματα στη Λίβερπουλ δεν πάνε όπως θα ήθελε ο Κώστας Τσιμίκας. Σε μία περίεργη χρονιά τόσο για τον ίδιο όσο και την ομάδα ο Έλληνας μπακ δεν έχει καταφέρει να κερδίσει την εμπιστοσύνη του Γιούργκεν Κλοπ.

Ο Γερμανός θεωρεί ότι ο Τσιμίκας χρειάζεται και άλλο χρόνο ώστε να αφομοιώσει τον τρόπο παιχνιδιού της ομάδας και αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο ο 24χρονος μπακ έχει αγωνιστεί συνολικά έξι φορές φέτος.

Κάπου εδώ μπαίνει στην εξίσωση η Νάπολι. Η ιταλική ομάδα δεν έχει βγάλει από το ραντάρ της τον Κώστα Τσιμίκα και παρακολουθεί όσα συμβαίνουν με την περίπτωσή του.

Μάλιστα, σύμφωνα με την Corriere dello Sport ετοιμάζει πρόταση για την απόκτησή του. Η Νάπολι φέρεται διατεθειμένη να πληρώσει ένα ποσό κοντά στα 15 εκατομμύρια ευρώ για να κάνει δικό της τον Τσιμίκα.

Photo credits: ⓒ 2020 Peter Powell/ Associated Press

TAGS ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ ΚΩΣΤΑΣ ΤΣΙΜΙΚΑΣ ΝΑΠΟΛΙ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ