ΚΩΣΤΑΣ ΤΣΙΜΙΚΑΣ

Τσιμίκας: Η θερμή αγκαλιά του Κλοπ και η ανάρτηση της Λίβερπουλ

 Ο Κλοπ αγκαλιάζει τον Τσιμίκα μετά το ματς της Λίβερπουλ για το Carabao Cup κόντρα στην Πρέστον | 27 Οκτωβρίου 2021
Ο Κλοπ αγκαλιάζει τον Τσιμίκα μετά το ματς της Λίβερπουλ για το Carabao Cup κόντρα στην Πρέστον | 27 Οκτωβρίου 2021 © 2021 JON SUPER/AP IMAGES

Ο Κώστας Τσιμίκας πραγματοποίησε μία καλή εμφάνιση στη νίκη της Λίβερπουλ επί της Ατλέτικο στο Champions League και το φινάλε της αναμέτρησης τον βρήκε να δέχεται σε ακόμα ένα ματς τη θερμή αγκαλιά του Γιούργκεν Κλοπ, με τη Λίβερπουλ να το δημοσιεύει στους λογαριασμούς της.

Ο Γιούργκεν Κλοπ έχει δείξει πως εμπιστεύεται τον Κώστα Τσιμίκα, δίνοντάς του μάλιστα φανέλα βασικού στο χθεσινό (3/11) παιχνίδι ανάμεσα στη Λίβερπουλ και την Ατλέτικο, που βρήκε τους Reds να παίρνουν μία σημαντική νίκη με 2-0 και να περνούν πρώτοι στον όμιλό τους στη φάση των "16" του Champions League.

Πρόκειται για το πέμπτο παιχνίδι από τα οκτώ που έχει αγωνιστεί με τη φανέλα της Λίβερπουλ, που ξεκινά στο αρχικό σχήμα της ομάδας του. Μάλιστα, η καλή εμφάνιση που πραγματοποίησε ο Έλληνας αμυντικός οδήγησε τον Γερμανό κόουτς να τον αγκαλιάσει θερμά για ακόμα μία φορά μετά τη λήξη της αναμέτρησης, με τον αγγλικό σύλλογο να ανεβάζει το στιγμιότυπο στον λογαριασμό του στο Twitter.

Ο Τσιμίκας είχε 40/48 εύστοχες πάσες, δημιούργησε δύο μεγάλες ευκαιρίες για την ομάδα του Μερσεϊσάιντ, ενώ μοίρασε τέσσερις "πάσες - κλειδί" που οδήγησαν σε τελική.

TAGS ΚΩΣΤΑΣ ΤΣΙΜΙΚΑΣ ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ ΑΤΛΕΤΙΚΟ CHAMPIONS LEAGUE ΑΓΓΛΙΑ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ