ΚΩΣΤΑΣ ΤΣΙΜΙΚΑΣ

Τσιμίκας: Γνώρισε την αποθέωση στους δρόμους του Λίβερπουλ

Ο Κώστας Τσιμίκας γνώρισε την αποθέωση στους δρόμους του Λίβερπουλ | 18 Αυγούστου 2022
Ο Κώστας Τσιμίκας γνώρισε την αποθέωση στους δρόμους του Λίβερπουλ | 18 Αυγούστου 2022 PRINT SCREEN

Οι Σαλάχ και Τσιμίκας επισκέφτηκαν φίλους της Λίβερπουλ στους δρόμους της πόλης με τον Έλληνα μπακ να γνωρίζει την αντεπίθεση από λιλιπούτειους φιλάθλους των ρεντς.

Στους δρόμους της Λίβερπουλ για να μοιράσουν δώρα σε οπαδούς της ομάδας βγήκαν τις προηγούμενες μέρες οι Μάτιπ, Φαν Ντάικ, Σαλάχ και Τσιμίκας με τους δύο πρώτους να είναι το ένα ζευγάρι για λογαριασμό των ρεντς και τους άλλους δύο το δεύτερο.

Άλλωστε οι Τσιμίκας και Σαλάχ έχουν εξαιρετική σχέση εντός και εκτός γηπέδου ενώ έχουν κάνει και διακοπές μαζί στην Ελλάδα τα τελευταία καλοκαίρια.

Οι δυο τους έχουν εξαιρετική σχέση και αυτό φάνηκε και στη βόλτα τους στο Λίβερπουλ. Εκεί που έκαναν και τη σχετική πλάκα μεταξύ τους. Ο Τσιμίκας μάλιστα γνώρισε για μια ακόμη φορά την αποθέωση από τους μικρούς φίλους των ρεντς που φώναξαν το γνωστό τραγούδι πλέον για τον Έλληνα αμυντικό.

Ο "Τσίμι" κατά την επίσκεψη του με τον Σαλάχ έκανε και τη σχετική πλάκα στους φίλους της Λίβερπουλ που άνοιγαν την πόρτα καθώς φορούσε μια μάσκα του Αιγύπτιου φορ.

Εν συνεχεία οι δύο ποδοσφαιριστές βρέθηκαν και σε ένα καμπ με νεαρούς ποδοσφαιριστές με τον Τσιμίκα να κάθετε τέρμα για να του εκτελέσουν πέναλτι και τον Σαλάχ να τονίζει πως απέναντι του έχει φίλους της Έβερτον και για αυτό βαράνε δυνατά σουτ.

TAGS ΚΩΣΤΑΣ ΤΣΙΜΙΚΑΣ ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ ΑΓΓΛΙΑ PREMIER LEAGUE THE PREMIER GREEKS ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ