ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ

Τσιμίκας: "Ακόμη ένα μηδέν στην άμυνα, γρήγορη ανάρρωση Δημήτρη"

Ο Κώστας Τσιμίκας χειροκροτεί τον κόσμο στο Πανθεσσαλικό μετά τη νίκη της Εθνικής κόντρα στην Κύπρο
Ο Κώστας Τσιμίκας χειροκροτεί τον κόσμο στο Πανθεσσαλικό μετά τη νίκη της Εθνικής κόντρα στην Κύπρο INTIME

Ο Κώστας Τσιμίκας εμφανίστηκε χαρούμενος για την επιτυχία της Εθνικής Ελλάδας να κρατήσει το μηδέν στην άμυνα για τρίτο διαδοχικό παιχνίδι στο Nations League, ενώ ευχήθηκε γρήγορη ανάρρωση στον Δημήτρη Λημνιό, που υπέστη ρήξη χιαστού.

Η Εθνική Ελλάδας όχι μόνο έκανε το "τρία στα τρία" κόντρα στην Κύπρο το βράδυ της Πέμπτης (09/06), αλλά ο Οδυσσέας Βλαχοδήμος κράτησε επίσης για για τρίτη σερί φορά ανέπαφη την εστία του.

Ο Κώστας Τσιμίκας δήλωσε χαρούμενος για το γεγονός ότι η εθνική ομάδα κράτησε το μηδέν στην άμυνα μέσω ανάρτησής του στο Instagram, ενώ ευχήθηκε επίσης περαστικά και γρήγορη ανάρρωση στον Δημήτρη Λημνιό, που υπέστη ρήξη χιαστού.

"Πολύ χαρούμενος για τη νίκη και ένα ακόμα μηδέν στην άμυνα. Ευχαριστούμε τους οπαδούς μας γι' αυτή τη φανταστική στήριξη. Περαστικά Δημήτρη, σου εύχομαι γρήγορη ανάρρωση", ήταν το μήνυμα του Greek Scouser στην ανάρτησή του.

Μάλιστα, αυτή ήταν η πρώτη φορά μετά από σχεδόν εννέα χρόνια που η Εθνική κατάφερε να μην δεχθεί γκολ για τρίτο διαδοχικό παιχνίδι. Στη μετά Σάντος εποχή ποτέ δεν είχε εμφανίσει τέτοια επίδοση.

TAGS ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΕΛΛΑΔΑ ΚΩΣΤΑΣ ΤΣΙΜΙΚΑΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ