ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ

Τσιμίκας: "Είμαστε all-in, τα δίνουμε όλα για να τα πάρουμε όλα"

O Κώστας Τσιμίκας
O Κώστας Τσιμίκας © 2022 KIRSTY WIGGLESWORTH/AP IMAGES

Ο Κώστας Τσιμίκας μίλησε για την πορεία της Λίβερπουλ και τόνισε ότι εκείνος και οι συμπαίκτες του θα τα δώσουν όλα για να πάρουν τους τίτλους που διεκδικούν μέχρι το τέλος της σεζόν.

Η Λίβερπουλ βρέθηκε πίσω στο σκορ στο Σεντ Μέρις όμως έκανε σπουδαία ανατροπή και επιβλήθηκε 2-1 της Σαουθάμπτον με τα γκολ των Μιναμίνο και Μάτιπ, για να βρεθεί σε απόσταση αναπνοής από την Μάντσεστερ Σίτι μία αγωνιστική πριν το φινάλε.

Για ένα ακόμα ματς ο Κώστας Τσιμίκας έβαλε το χέρι του για να βοηθήσει τους κόκκινους αφού το δεύτερο τέρμα προήλθε από δική του εκτέλεση κόρνερ.

Ο Έλληνας μπακ μίλησε στο επίσημο κανάλι της Λίβερπουλ όπου μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στο μυστικό της επιτυχίας της ομάδας και έδωσε το σύνθημα για το υπόλοιπο της χρονιάς.

"Πιέζουμε ο ένας τον άλλον. Αυτή είναι η συνταγή της επιτυχίας. Όλοι δουλεύουμε σκληρά ακόμα και εάν δεν είναι στην αποστολή, είτε παίζουν είτε όχι. Όλοι είναι 100% έτοιμοι. Τι να πω για αυτή την ομάδα; Είμαστε μέσα στη διεκδίκηση όλων των τίτλων. Τα δίνουμε όλα για να τα πάρουμε όλα" ανέφερε μεταξύ άλλων.

TAGS ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ ΑΓΓΛΙΑ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ