ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ

Τσιμίκας: Αποθεώθηκε από τον Κλοπ μετά το φιλικό με τη Μπόλονια

Ο Κώστας Τσιμίκας με τη φανέλα της Λίβερπουλ σε φιλικό προετοιμασίας απέναντι στην Ζάλτσμπουργκ (25 Αυγούστου 2020)
Ο Κώστας Τσιμίκας με τη φανέλα της Λίβερπουλ σε φιλικό προετοιμασίας απέναντι στην Ζάλτσμπουργκ (25 Αυγούστου 2020) © JFK/APA PICTUREDESK VIA ZUMA PRES

Ο Κώστας Τσιμίκας ήταν θετικός και στο φιλικό της Λίβερπουλ με τη Μπολόνια την Πέμπτη (4/8) με τον Γιούργκεν Κλοπ να μιλάει με τα καλύτερα λόγια για τον Έλληνα μπακ.

Μια εξαιρετική προετοιμασία πραγματοποιεί έως τώρα ο Κώστας Τσιμίκας με τη φανέλα της Λίβερπουλ έχοντας αρκετά καλή παρουσία και στα φιλικά που έχουν δώσει οι "ρεντς" έως τώρα με αποκορύφωμα την ασίστ στην αναμέτρηση με την Χέρτα.

Την Πέμπτη (4/8) η Λίβερπουλ έδωσε ένα ακόμη φιλικό με αντίπαλο την Μπολόνια σε ένα ματς όπου ο Κλοπ χρησιμοποίησε δύο διαφορετικές ενδεκάδες και ομάδα. Στην πρώτη και στο πρώτο μέρος η Λίβερπουλ κέρδισε με 2-0.

Στη δεύτερη ενδεκάδα όπου ο "Τσίμι" έπαιξε για ένα ολόκληρο ημίχρονο οι ρεντς επικράτησαν και πάλι αλλά αυτή τη φορά με 1-0 με τον Έλληνα μπακ να έχει εξαιρετική απόδοση και να τα πηγαίνει αρκετά καλά.

Είναι χαρακτηριστικό πως και ο Γιούργκεν Κλοπ τον αποθέωσε με δηλώσεις του στο επίσημο κανάλι της Λίβερπουλ λέγοντας: "Ο Κώστας ήταν αρκετά καλός σήμερα, εξαιρετικός. Πρέπει να το πω, είναι η αλήθεια. Ήταν βέβαια μόλις 45 λεπτά αλλά ήταν καλός".

Τσιμίκας: Αποθεώθηκε από τον Κλοπ μετά το φιλικό με τη Μπόλονια


Την ίδια ώρα βέβαια και οι φίλοι της Λίβερπουλ που έχουν την ευκαιρία να παρακολουθούν τα ματς προετοιμασίας των "ρεντς" αναφέρονται με πολύ καλά λόγια στην παρουσία του Τσιμίκα και θεωρούν πως φέτος θα μπορούσε να πάρει περισσότερο χρόνο στα παιχνίδια της Λίβερπουλ τόσο σε πρωτάθλημα όσο και στις Ευρωπαϊκές διοργανώσεις.

TAGS ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ ΚΩΣΤΑΣ ΤΣΙΜΙΚΑΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ