ΠΑΟΚ

Χάρης Τσιγγάρας: "Πρωτάθλημα και Κύπελλο με τον ΠΑΟΚ οι στόχοι μου"

Ο Χάρης Τσιγγάρας στην αναμέτρηση του ΠΑΟΚ με την Γρανάδα για τους ομίλους του Europa League.
Ο Χάρης Τσιγγάρας στην αναμέτρηση του ΠΑΟΚ με την Γρανάδα EUROKINISSI SPORTS

Ο νεαρός κεντρικός μέσος του ΠΑΟΚ, Χάρης Τσιγγάρας, μίλησε για τον αγώνα στην Τρίπολη αλλά και τη δική του παρουσία στην ομάδα της Θεσσαλονίκης.

Ο Χάρης Τσιγγάρας έχει ξεκινήσει βασικός στα τελευταία παιχνίδια του ΠΑΟΚ και πως έχει κερδίσει την εμπιστοσύνη του Πάμπλο Γκαρσία. Ο ίδιος πάντως ο νεαρός αμυντικός χαφ του Δικεφάλου τονίζει ότι κάθε μέρα προσπαθεί για το καλύτερο και για τον εαυτό του και για την ομάδα του.

Αναλυτικά όσα είπε στο συνδρομητικό ο μέσος του ΠΑΟΚ:

Για την δική του εικόνα και τα παιχνίδια που αγωνίστηκε ως βασικός: "Κάθε μέρα προσπαθώ κάθε μέρα είναι μια καινούργια μέρα. Προσπαθώ να βελτιώνομαι και να κερδίζει η ομάδα".

Για το ποιο είναι πιο σημαντικό η φάσεις και τα γκολ που πετυχαίνει ο ΠΑΟΚ ή το μηδέν στην άμυνα: "Και τα δύο είναι πάρα πολύ σημαντικά και ότι κρατάμε το μηδέν και ότι δημιουργούμε πολλές φάσεις" .

Για το μηδέν στην άμυνα και τι έχει αλλάξει: "Πιστεύω ότι είναι ομαδικό όλο αυτό, ξεκινάει από τον επιθετικό, μέχρι και τον τερματοφύλακα. Όλοι προσπαθούμε να αμυνόμαστε για να κρατήσουμε πίσω το μηδέν".

Για το παιχνίδι με τον Αστέρα: "Θα είναι δύσκολο παιχνίδι, θα έχει πολλές μονομαχίες. Θα πρέπει να είμαστε έτοιμοι για να πάρουμε το διπλό".

Για το τι πρέπει να προσέξει ο ΠΑΟΚ: "Πρέπει να είμαστε δυνατοί στις εναέριες μονομαχίες, στις δεύτερες μπάλες και μετά ξέρουμε τι πρέπει να κάνουμε για να σκοράρουμε και να πάρουμε το διπλό" .

Για την φετινή χρονιά: "Ήταν κάτι πολύ ευχάριστο και πολύ δύσκολο. Αλλά αυτό είναι που βελτιώθηκα και συνεχίζω να βελτιώνομαι. Προσπαθώ να βελτιώνω τις δυνάμεις μου και προσπαθώ για παραπάνω".

Για τους επόμενους στόχους του: "Οι επόμενοι στόχοι είναι συλλογικοί, πρωτάθλημα και κύπελλο με τον ΠΑΟΚ".

Photo credits: Eurokinissi

TAGS ΠΑΟΚ ΕΛΛΑΔΑ STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ