ΤΣΕΛΣΙ

Τσέλσι: Το ξεχωριστό ευχαριστώ του Τιάγκο Σίλβα στον Λάμπαρντ

Ο Τιάγκο Σίλβα με τη φανέλα της Τσέλσι κόντρα στην Λέστερ σε ματς της Premier League μεταξύ των δύο ομάδων
Ο Τιάγκο Σίλβα με τη φανέλα της Τσέλσι κόντρα στην Λέστερ σε ματς της Premier League μεταξύ των δύο ομάδων Ⓒ 2021 RUI VIEIRA/ASSOCIATED PRESS

Ο Τιάγκο Σίλβα θέλησε να ευχαριστήσει τον Φρανκ Λάμπαρντ για όσα του προσέφερε στο διάστημα που βρέθηκε στον πάγκο της Τσέλσι, δίνοντας παράλληλα τον χαρακτηρισμό "θρύλο" στον πρώην πλέον προπονητή του.

Η πρώτη του σεζόν στον πάγκο της Τσέλσι βρήκε τον Φρανκ Λάμπαρντ να χαμογελάει στο φινάλε οδηγώντας τους μπλε στην πρώτη τετράδα της Premier League και στον τελικό του Κυπέλλου, ωστόσο δεύτερη δεν πρόλαβε να... βγάλει, με το διαζύγιο να είναι οδυνηρό.

Οι πέντε ήττες στα οκτώ τελευταία παιχνίδια πρωταθλήματος και η κατρακύλα στην 9η θέση είχαν ως αποτέλεσμα να αρθεί η εμπιστοσύνη του Ρόμαν Αμπράμοβιτς προς το πρόσωπό του και την Δευτέρα (25/1) έπεσαν οι τίτλοι τέλους, με τον "Λαμπς" να αποχωρεί και τον Τόμας Τούχελ να μετράει αντίστροφα για να αναπληρώσει το κενό του.

Ωστόσο, η αποχώρησή του δεν πέρασε απαρατήρητη, με τον Τιάγκο Σίλβα να μην κρύβει τα όμορφα συναισθήματα που έχει για τον Λάμπαρντ και να τα δημοσιοποιεί μέσω ανάρτησής του στο Twitter, όπου τον ευχαρίστησε για τη συνεργασία τους και τον αποκάλεσε θρυλικό.

"Θα ήθελα να σε ευχαριστήσω για όλα όσα έκανες για μένα από την πρώτη ημέρα που έφτασα. Όπως σου είπα, ήταν σαν να δουλεύαμε μαζί για 10 χρόνια! Σε ευχαριστώ πολύ για όλα θρύλε", ήταν το χαρακτηριστικό μήνυμα του 36χρονου Βραζιλιάνου κεντρικού αμυντικού, που αποτέλεσε προσωπική επιλογή του Λάμπαρντ όταν έμεινε ελεύθερος από την Παρί Σεν Ζερμέν το περασμένο καλοκαίρι.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

TAGS ΤΣΕΛΣΙ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΑΓΓΛΙΑ PREMIER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ