PREMIER LEAGUE

Τσέλσι - Σαουθάμπτον 3-1: Ο Βέρνερ έκανε σεφτέ στα γκολ, δύσκολη νίκη για τους "μπλε"

Ο Τίμο Βέρνερ της Τσέλσι πανηγυρίζει γκολ που σημείωσε κόντρα στη Σαουθάμπτον για την Premier League 2021-2022 στο "Στάμφορντ Μπριτζ", Λονδίνο | Σάββατο 2 Οκτωβρίου 2021
Ο Τίμο Βέρνερ της Τσέλσι πανηγυρίζει γκολ που σημείωσε κόντρα στη Σαουθάμπτον για την Premier League 2021-2022 στο "Στάμφορντ Μπριτζ", Λονδίνο | Σάββατο 2 Οκτωβρίου 2021 © 2021 KIRSTY WIGGLESWORTH/ASSOCIATED PRESS

Η Τσέλσι έκανε τα εύκολα δύσκολα, όμως τελικά πήρε τη νίκη απέναντι στη Σαουθάμπτον με 3-1 στο "Στάμφορντ Μπριτζ" για την 7η αγωνιστική της Premier League, με τον Τίμο Βέρνερ να βρίσκει δίχτυα για πρώτη φορά.

Μία αποβολή έκρινε τα πάντα στην αναμέτρηση της Τσέλσι με τη Σαουθάμπτον για την 7η αγωνιστική της Premier League. Ο Τζέιμς Γουόρντ Πράουζ αντίκρισε κόκκινη κάρτα στο 76ο λεπτό και οι "μπλε" βρήκαν ευκαιρία να βάλουν δύο γκολ και να πάρουν τη νίκη με 3-1 στο "Στάμφορντ Μπριτζ".

Ο Τίμο Βέρνερ στο 84ο λεπτό έγραψε το 2-1 με το πρώτο τέρμα του στο πρωτάθλημα για τη φετινή σεζόν, ενώ έπειτα από περιπετειώδη φάση με δύο δοκάρια, ο Μπεν Τσίλγουελ διαμόρφωσε το τελικό σκορ με βολέ που πέρασε τη γραμμή πριν αποκρούσει ο Άλεξ Μακάρθι.

Η νίκη των πρωταθλητών Ευρώπης ήταν δίκαιη, αφού οι φιλοξενούμενοι είχαν κάνει πολύ λίγα πράγματα στον αγώνα, πλην του πέναλτι με το οποίο σκόραραν στο 61' χάρη στον Γουόρντ Πράουζ. Ο Τρεβό Σαλόμπα είχε ανοίξει το σκορ για την Τσέλσι, η οποία έχασε ευκαιρίες και είχε και ακυρωθέν γκολ με τον Βέρνερ.

Τα αποτελέσματα της 7ης αγωνιστικής στην Premier League

Τα highlights των αγώνων

Γουλβς - Νιούκαστλ 2-1

Λιντς - Γουότφορντ 1-0

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ - Έβερτον 1-1

Μπέρνλι - Νόριτς 0-0

Η βαθμολογία της Premier League

TAGS PREMIER LEAGUE ΑΓΓΛΙΑ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΤΣΕΛΣΙ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ