ΤΣΕΛΣΙ

Τσέλσι: Ο Τούχελ ονειρεύεται τον Ουπαμεκάνο

Ο Νταγιότ Ουπαμεκάνο στον αγώνα της Λειψία με την Παρί Σεν Ζερμέν
Ο Νταγιότ Ουπαμεκάνο Ⓒ 2020 MICHAEL SOHN/ASSOCIATED PRESS

Ο Τόμας Τούχελ θέλει να ενισχύσει την άμυνα της Τσέλσι και σύμφωνα με το γερμανικό περιοδικό "Sport Bild" έχει εισηγηθεί την απόκτηση του κεντρικού αμυντικού της Λειψίας, Νταγιό Ουπαμεκανό.

Η ενίσχυση της άμυνας της Τσέλσι αποτελεί προτεραιότητα για τον Τόμας Τούχελ και ο Γερμανός προπονητής φέρεται να έχει εντοπίσει τον ποδοσφαιριστή που επιθυμεί να δει με τα "μπλε" το προσεχές καλοκαίρι.

Σύμφωνα με το γερμανικό περιοδικό "Sport Bild", ο νέος προπονητής των 'μπλε" έχει εισηγηθεί στη διοίκηση την απόκτηση του κεντρικού αμυντικού της Λειψίας, Νταγιό Ουπαμεκανό.

Η Τσέλσι, όπως αναφέρει το ρεπορτάζ, είναι έτοιμη να καταθέσει πρόταση 55 εκατ. ευρώ για την απόκτηση του 20χρονου Γάλλου αμυντικού, ο οποίος πρόσφατα ανανέωσε το συμβόλαιο του έως το 2023.

Ο Ουπαμεκάνο αποτελεί μήλον της έριδος για αρκετές ομάδες, με τις Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και Μπάγερν Μονάχου να είναι δυο εξ αυτών, ενώ φαίνεται να μπαίνει τέλος στο ενδιαφέρον για τον Ντέκλαν Ράις της Γουέστ Χαμ, τον οποίο ήθελε ο Φρανκ Λάμπαρντ.

AP Photo/Michael Sohn

TAGS ΤΣΕΛΣΙ ΑΓΓΛΙΑ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ PREMIER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ