ΤΣΕΛΣΙ

Τσέλσι: Ο Τούχελ ξεπέρασε τον κορονοϊό και έφτασε στο Άμπου Ντάμπι για τον μεγάλο τελικό

Ο Τόμας Τούχελ πανηγυρίζει γκολ του Κάι Χάβερτς στον τελικό του Champions League κόντρα στη Μάντσεστερ Σίτι.
Ο Τόμας Τούχελ πανηγυρίζει γκολ του Κάι Χάβερτς στον τελικό του Champions League © 2021 PIERRE PHILIPPE MARCOU/ASSOCIATED PRESS

Ο Τόμας Τούχελ ξεπέρασε τον κορονοϊό και όπως έκανε γνωστό μέσω video στα social media η Τσέλσι έφτασε την Παρασκευή (11/2) στο Άμπου Ντάμπι για να βρεθεί στον πάγκο της ομάδας του το Σάββατο (12/2) στον μεγάλο τελικό του Παγκόσμιου Κυπέλλου Συλλόγων κόντρα στην Παλμέιρας.

Ευχάριστα τα νέα για την Τσέλσι, η οποία θα έχει στο πλευρό της το Σάββατο (12/2) τον Τόμας Τούχελ για τον μεγάλο τελικό με την Παλμέιρας στο Παγκόσμιο Κύπελλο Συλλόγων.

Ο Γερμανός τεχνικός είχε διαγνωσθεί θετικός στον κορονοϊό στις 5 Φεβρουαρίου με αποτέλεσμα να χάσει τον ημιτελικό με την Αλ Χιλάλ, ωστόσο μετά τα νέα τεστ ανίχνευσης βγήκε αρνητικός και "πέταξε" αμέσως για το Άμπου Ντάμπι, όπου βρίσκονται οι "μπλε".

Το γεγονός επιβεβαίωσε ο σύλλογος του Λονδίνου μέσω ενός video που δημοσίευσε στα social media, όπου δείχνει τον Τούχελ να έχει φτάσει στην πρωτεύουσα των Ηνωμένων Αραβικών Εμιράτων.

TAGS ΤΣΕΛΣΙ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΚΥΠΕΛΛΟ ΣΥΛΛΟΓΩΝ ΑΓΓΛΙΑ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΚΟΡΟΝΟΪΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ