ΤΣΕΛΣΙ

Τσέλσι: Ο Στέρλινγκ άνοιξε λογαριασμό με τους μπλε στη φιλική νίκη επί της Ουντινέζε

Ο Ραχίμ Στέρλινγκ με τη φανέλα της Τσέλσι σε φιλική αναμέτρηση | 23 Ιουλίου 2022
Ο Ραχίμ Στέρλινγκ με τη φανέλα της Τσέλσι σε φιλική αναμέτρηση | 23 Ιουλίου 2022 @2022 JOHN RAOUX/AP IMAGES

Η Τσέλσι έκλεισε τον κύκλο των φιλικών αγώνων προετοιμασίας της ενόψει της νεάς σεζόν επικρατώντας 3-1 της Ουντινέζε στην Ιταλία, σε ένα ματς που ο Στέρλινγκ σκόραρε το παρθενικό του γκολ με τους μπλε και ο Κουλιμπαλί εντυπωσίασε στην άμυνα.

Η συντριβή με 4-0 από την Άρσεναλ ήταν ένα αποτέλεσμα που πλήγωσε τους ανθρώπους της Τσέλσι, έστω και αν επρόκειτο για φιλική ήττα, και το γεγονός αυτό έδωσε έξτρα κίνητρο στους παίκτες του Τόμας Τούχελ το βράδυ της Παρασκευής (29/7) κόντρα στην Ουντινέζε.

Οι μπλε ταξίδεψαν στην Ιταλία για να συναντήσουν τους φριουλάνι στην "Ντάτσια Αρένα" και πραγματοποίησαν μία αρκετά καλή εμφάνιση, με το φινάλε του ματς να τους βρίσκει να επικρατούν με 3-1 και να έχουν ευκαιρίες για ακόμα μεγαλύτερο σκορ.

Το 1-0 για τους μπλε έγινε με δυνατό σουτ εκτός περιοχής του Καντέ στο 20' ενώ στο 37' ο Ραχίμ Στέρλινγκ βρήκε το δρόμο προς τα δίχτυα της Ουντινέζε και πανηγύρισε το πρώτο του γκολ με τη φανέλα της ομάδας του δυτικού Λονδίνου.

Λίγο πριν το φινάλε του πρώτου μέρους οι γηπεδούχοι μείωσαν με τον Ντεουλοφέου, με το δεύτερο μέρος να βρίσκει την Τσέλσι να έχει τον έλεγχο και τις ευκαιρίες αλλά να τις σπαταλάει, για να έρθει το 3-1 στα τελευταία λεπτά, με σκόρερ τον Μάουντ από ασίστ του Χάντσον-Οντόι.

Ο Μάουντ ήταν μάλιστα εκ των κορυφαίων της ομάδας του, ενώ στην πρώτη γραμμή των διακριθέντων στάθηκε και ο Καλιντού Κουλιμπαλί, που ήταν ο αριστερός στόπερ στην τριάδα με την οποία έπαιξαν στα μετώπισθεν οι μπλε για όση ώρα αγωνίστηκε, έχοντας δίπλα του τον Τιάγκο Σίλβα και τον Θέσαρ Αθπιλικουέτα.

Σημειώνεται πως αυτό ήταν το τελευταίο καλοκαιρινό φιλικό για την ομάδα του Τόμας Τούχελ, που την ερχόμενη εβδομάδα ρίχνεται στη μάχη της Premier League, αντιμετωπίζοντας στην πρεμιέρα την Έβερτον.

Η σύνθεση της Τσέλσι κόντρα στην Ουντινέζε: Μεντί, Αθπιλικουέτα, Τιάγκο Σίλβα, Κουλιμπαλί (72' Βέιλ), Τζέιμς (72' Έμερσον), Καντέ, Ζορζίνιο (84' Γκίλμουρ), Αλόνσο, Μάουντ, Στέρλινγκ (84' Κένεντι), Χάβερτς (71' Χάντσον-Οντόι)

TAGS ΤΣΕΛΣΙ PREMIER LEAGUE ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΑΓΓΛΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ