ΤΣΕΛΣΙ

Τσέλσι: Ο Ρούντιγκερ θέλει να μείνει στο Λονδίνο, αλλά υπάρχει απόσταση από τους Λονδρέζους

Ο Αντόνιο Ρούντιγκερ πανηγυρίζει μετά το τέλος του τελικού του Champions League ανάμεσα στη Μάντσεστερ Σίτι και την Τσέλσι /29-5-2021
Ο Αντόνιο Ρούντιγκερ πανηγυρίζει μετά το τέλος του τελικού του Champions League ανάμεσα στη Μάντσεστερ Σίτι και την Τσέλσι /29-5-2021 2021 MANU FERNANDEZ/ASSOCIATED PRESS

Ο Αντόνιο Ρούντιγκερ έχει εκφράσει την επιθυμία του να μείνει και να ανανεώσει το συμβόλαιό του με την Τσέλσι, ωστόσο σύμφωνα με τον Φαμπρίτσιο Ρομάνο βρίσκεται μακριά από τη συμφωνία με την ομάδα του Λονδίνου.

Το τελευταίο έτος του συμβολαίου του με την Τσέλσι διανύει ο Αντόνιο Ρούντιγκερ, το οποίο εκπνέει το προσεχές καλοκαίρι. Ο 28χρονος Γερμανός αμυντικός αναμένεται να μείνει ελεύθερος από την πρωταθλήτρια Ευρώπης, με αρκετές ομάδες να έχουν ήδη εκφράσει το ενδιαφέρον τους για την περίπτωσή του.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Ιταλού δημοσιογράφου, Φαμπρίτσιο Ρομάνο, προτεραιότητα του έμπειρου στόπερ είναι να μείνει και να επεκτείνει τη συνεργασία του με τους "μπλε". Μάλιστα, όπως αναφέρεται η διοίκηση του συλλόγου βρίσκεται ήδη σε διαπραγματεύσεις τους εκπροσώπους του Γερμανού διεθνή.

Ωστόσο, η επίτευξη της συμφωνίας μεταξύ των δύο πλευρών δεν φαίνεται εύκολη υπόθεση. Την ίδια στιγμή το όνομα του 28χρονου πρωταγωνιστεί στις κορυφαίες θέσεις της λίστας της Ρεάλ, ενώ ενδιαφέρον έχει εκφράσει και η Μπάγερν.

TAGS ΤΣΕΛΣΙ ΑΓΓΛΙΑ ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ PREMIER LEAGUE ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ