ΤΣΕΛΣΙ

Τσέλσι: Ο Κόβασιτς προανήγγειλε την αποχώρησή του και πλησιάζει στη Μάντσεστερ Σίτι

Ο Ματέο Κόβασιτς
Ο Ματέο Κόβασιτς @ 2023 DAVID CLIFF / AP IMAGES

Ο Ματέο Κόβασιτς παραδέχθηκε δημοσίως ότι είναι πολύ κοντά στο να αποχωρήσει από την Τσέλσι, παρότι έχει συμβόλαιο για άλλον ένα χρόνο και πλησιάζει στη Μάντσεστερ Σίτι, με την οποία έχει συνδεθεί έντονα.

Ο Ματέο Κόβασιτς βρίσκεται στην αποστολή της εθνικής Κροατίας για το Final Four του Nations League και σε δηλώσεις του στη χώρα του, προανήγγειλε την αποχώρησή του από την Τσέλσι.

Ο Κροάτης μέσος έκανε μια σκληρή αυτοκριτική για τη φετινή δύσκολη σεζόν των μπλε, αλλά δεν σταμάτησε μόνο εκεί, καθώς ανέφερε μεταξύ άλλων ανέφερε ότι όλα δείχνουν ότι θα αποχωρήσει από τους Λονδρέζους.

"Έχω έναν χρόνο συμβόλαιο με την Τσέλσι και η φετινή σεζόν ήταν πολύ κακή. Όλα δείχνουν ότι μετά από πέντε χρόνια θα αλλάξω ομάδα, αλλά στο ποδόσφαιρο όλα μπορούν να συμβούν. Αυτή τη στιγμή είμαι επικεντρωμένος με την Κροατία για το Nations League", ανέφερε χαρακτηριστικά για την Τσέλσι ο Κροάτης μέσος.

Για τον Κόβασιτς έχει ενδιαφερθεί αρκετά η Μάντσεστερ Σίτι. Οι νταμπλούχοι Αγγλίας φαντάζουν ως ο επικρατέστερος επόμενος προορισμός του Κροάτη. Ο Κόβασιτς πάντως μίλησε με πολύ καλά λόγια για τους πολίτες.

"Η Μάντσεστερ Σίτι είναι μια κορυφαία ομάδα και για μένα αξίζει να είναι στον τελικό του Champions League. Αυτό έχω να πω. Το καλοκαίρι είναι μεγάλο, θα δούμε τι θα γίνει", ανέφερε ο Κόβασιτς για τους πολίτες.

TAGS ΤΣΕΛΣΙ PREMIER LEAGUE ΑΓΓΛΙΑ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ