ΤΣΕΛΣΙ

Τσέλσι: Ο Καντέ έκλεψε την παράσταση με το αμάξι του στην αποχώρησή του από το γήπεδο

O Καντέ αποχωρεί με το αυτοκίνητο του από το Στάμφορντ Μπριτζ μετά από την πρόκριση στον ημιτελικό Τσέλσι - Ρεάλ 2-0
O Καντέ αποχωρεί με το αυτοκίνητο του από το Στάμφορντ Μπριτζ μετά από την πρόκριση στον ημιτελικό Τσέλσι - Ρεάλ 2-0 TWITTER

Ο Ενγκολό Καντέ ήταν ο κορυφαίος του γηπέδου στη νίκη της Τσέλσι επί της Ρεάλ ωστόσο φρόντισε να τραβήξει πάνω του όλα τα βλέμματα και κατά την αποχώρησή του από το γήπεδο χάρη στο αυτοκίνητό του που μόνο σε σταρ δεν παρέπεμπε (VIDEO).

Μετά το 1-1 που απέσπασε στην Μαδρίτη, η Τσέλσι επιβλήθηκε 2-0 της Ρεάλ Μαδρίτης στο Λονδίνο το βράδυ της Τετάρτης και πήρε άξια και πανηγυρικά το εισιτήριο για τον τρίτο τελικό Champions League της ιστορίας της, όπου θα διεκδικήσει το δεύτερο βαρύτιμο τρόπαιο μετά από αυτό που είχε πάρει το 2012 στον τελικό με την Μπάγερν.

Συνδετικός κρίκος σε αυτά τα δύο παιχνίδια κόντρα στους Μαδριλένους που έγιναν με διαφορά μόλις οκτώ ημερών δεν ήταν άλλος από τον Ενγκολό Καντέ, που μετά από μία μεστή εμφάνιση στο "Αλφρέδο Ντι Στέφανο" ήταν απολαυστικός στη ρεβάνς του "Στάμφορντ Μπριτζ".

Κυριάρχησε απόλυτα στο χώρο του κέντρου νικώντας κατά κράτος τους Μόντρις και Κρόος, είχε συμμετοχή στις φάσεις και των δύο γκολ της ομάδας του (Βέρντερ και Μάουντ οι σκόρερ) ενώ στο φινάλε ήρθε η γλυκιά επιβράβευση όταν πήρε το βραβείο του πολυτιμότερου παίκτη της αναμέτρησης.

Ο Γάλλος αμυντικός μέσος γνώρισε πάντως την αποθέωση στα social media όχι μόνο για την εκπληκτική παρουσία του απέναντι στους μερένγκες του Ζιντάν αλλά και για την απίστευτη σεμνότητα και ταπεινότητα που τον χαρακτηρίζει και η οποία αποτυπώθηκε κατά την αποχώρησή του από το γήπεδο όπου οδηγούσε ένα Mini Cooper.

Το συγκεκριμένο αυτοκίνητο το είχε αγοράσει το 2015 έναντι 20.000 λιρών όταν είχε αφιχθεί για πρώτη φορά στην Αγγλία για να παίξει ποδόσφαιρο (στην Λέστερ), με τον ίδιο να έχει δηλώσει στο BBC: "Ήμουν στο Λέστερ και ήταν το πρώτο μου αυτοκίνητο στην Αγγλία. Ένα άτομο με συμβούλεψε να αγοράσω το Mini Cooper, το δοκίμασα, μου άρεσε και το αγόρασα".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

TAGS ΤΣΕΛΣΙ ΑΓΓΛΙΑ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ CHAMPIONS LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ