ΤΣΕΛΣΙ

Τσέλσι: Ο Καντέ αρνήθηκε προφορική πρόταση για ανανέωση 2+1 χρόνια

Ο Ενγκολό Καντέ στην Τσέλσι με τη Γουότφορντ
Ο Ενγκολό Καντέ στην Τσέλσι με τη Γουότφορντ © 2022 ALASTAIR GRANT / AP IMAGES

Τον περασμένο Αύγουστο, η Τσέλσι έκανε προφορική πρόταση στον Ενγκολό Καντέ για ανανέωση συμβολαίου για δύο χρόνια με δυνατότητα ανανέωσης για ακόμα έναν, η οποία ωστόσο δεν έγινε αποδεκτή από τον Γάλλο διεθνή, σύμφωνα με το Athletic.

Η Τσέλσι θέλει να κρατήσει στο Στάμφορντ Μπριτζ για πολλά ακόμα χρόνια τον Ενγκολό Καντέ, με τις δύο πλευρές να συζητούν για την επέκταση του συμβολαίου του, το οποίο ολοκληρώνεται το καλοκαίρι του 2023.

Δημοσίευμα του Athletic αναφέρει πως η νέα διοίκηση των Λονδρέζων έκανε προφορική πρόταση στον 31χρονο μέσο τον περασμένο Αύγουστο, αλλά η απάντηση ήταν αρνητική.

Το συμβόλαιο που πρότεινε στον Καντέ η Τσέλσι αφορά ανανέωση για δύο χρόνια, ενώ υπάρχει δυνατότητα επέκτασης για έναν ακόμα.

Ο λόγος ωστόσο, που ο Γάλλος δεν την αποδέχθηκε, αφορά τη διάρκεια του συμβολαίου, καθώς οι συζητήσεις που είχε με την προηγούμενη διοίκηση, όταν ιδιοκτήτης ήταν ακόμα ο Ρομάν Αμπράμοβιτς, αφορούσαν συμβόλαιο για τρία χρόνια και οψιόν ανανέωσης για ακόμα ένα.

Οι διαπραγματεύσεις μεταξύ των δύο πλευρών θα συνεχιστούν, όμως αν δεν βρεθεί η χρυσή τομή, ο Καντε, που βρίσκεται στο Λονδίνο από το 2016, θα αποχωρήσει ως ελεύθερος το καλοκαίρι.

TAGS ΤΣΕΛΣΙ ΑΓΓΛΙΑ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ PREMIER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ