PREMIER LEAGUE

Τσέλσι - Νόριτς 7-0: Χωρίς οίκτο οι μπλε, σταμάτησαν στα επτά κόντρα στα καναρίνια και τον Γιαννούλη

Ο Μέισον Μάουντ με τη φανέλα της Τσέλσι
Ο Μέισον Μάουντ με τη φανέλα της Τσέλσι © 2021 IAN WALTON / AP IMAGES

Η Τσέλσι επικράτησε άνετα της Νόριτς με 7-0 στο Στάμφορντ Μπριτζ και παρέμεινε στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα. Μεγάλος πρωταγωνιστής για την ομάδα του Τόμας Τούχελ, ο Μέισον Μάουντ, ο οποίος έκανε χατ τρικ.

Η Τσέλσι αναμετρήθηκε με τη Νόριτς στο Στάμφορντ Μπριτζ για την ένατη αγωνιστική της Premier League, με τους παίκτες του Τόμας Τούχελ να έχουν ένα άνετο απόγευμα και να επικρατούν με 7-0, με τον Μέισον Μάουντ να πετυχαίνει χατ - τρικ.

Ο Δημήτρης Γιαννούλης ξεκίνησε βασικός και αντικαταστάθηκε, μετά την έναρξη του δευτέρου μέρους από τον Μπράντον Γουίλιαμς να περνάει στον αγωνιστικό χώρο στο 46ο λεπτό και τον Τζόλη να μένει στον πάγκο μέχρι τη λήξη της αναμέτρησης.

Το ματς

Η Τσέλσι μπήκε δυνατά από το πρώτο λεπτό και έδειξε εξ αρχής ποιος είναι το αφεντικό της αναμέτρησης. Στο όγδοο λεπτό πήρε κεφάλι στο σκορ.

Έπειτα από κακή απομάκρυνση της άμυνας του Νόριτς, ο Ζορζίνιο έστρωσε στον Μάουντ στο ημικύκλιο της περιοχής, αυτό εξαπέλυσε το σουτ με την μπάλα να περνάει κάτω από τα πόδια του Γκίμσπον και ύστερα να καταλήγει στην εστία του Κρουλ.

Δέκα λεπτά μετά ο Κόβασιτς με καταπληκτική κάθετη μπαλιά από τη μεσαία γραμμή έβγαλε σε θέση τετ-α-τετ τον Χάντσον Οντόι και εκείνος από κοντά έκανε το 2-0.

Στο 42ο λεπτό η Τσέλσι έκανε τρία τα τέρματά της κόντρα με τον Ρις Τζέιμς και την κακή αντίδραση του Γιαννούλη. Ίσως και αυτός να ήταν ο κύριος λόγος που αντικαταστάθηκε από τον Φάρκε.

Στο δεύτερο μέρος οι παίκτες της Τσέλσι συνέχισαν με τον ίδιο ρυθμό και πέτυχε άλλα δύο γκολ. Αρχικά ο Τσίλγουελ με ωραίο σουτ μέσα από την περιοχή και ωραία εναλλαγή της μπάλας από πίσω, έπειτα από πάσα του Κόβασιτς την έστειλε στα δίχτυα.

Πέντε λεπτά μετά, ήρθε και το πέμπτο γκολ της Τσέλσι. Έπειτα από σέντρα του Οντόι από τα δεξιά, ο Άαρονς έκανε την κόντρα και ο Κρουλ αιφνδιάστηκε με την μπάλα να καταλήγει στα δίχτυα.

Η Νόριτς ολοκλήρωσε το παιχνίδι με δέκα παίκτες, λόγω της αποβολής του Μπεν Γκίμπσον με δεύτερη κίτρινη κάρτα στο 65ο λεπτό.

Τον θρίαμβο για την ομάδα του Τόμας Τούχελ, ολοκλήρωσε ο Μέισον Μάουντ με δύο γκολ. Αρχικά στο 85ο λεπτό, νίκησε τον Κρουλ από την άσπρη βούλα με εύστοχη εκτέλεση πενάλτι. Ο Άγλλος διεθνής μέσο με ωραίο τελείωμα την έστειλε στο πρώτο λεπτό των καθυστερήσεων του δευτέρου μέρους, διαμόρφωσε το τελικό σκορ.

Τσέλσι: Μεντί, Τσαλόμπαχ, Τιάγκο Σίλβα, Ρίντιγκερ, Ρις Τζέιμς, Ζορζίνιο (64' Λόφτους Τσικ), Κόβασιτς, Τσίλγουελ, Μάουντ, Χάβερτς (70' Μπαρκλεϊ), Χάντσον - Οντόι (70' Ζίγιες).

Νόριτς: Κρουλ, Καμπάκ, Χάνλεϊ, Γκίμπσον, Ααρόνς, Νόρμαν, Γιαννούλης (46' Γουίλιαμς), Λες-Μελού (46' Ρασίτσα), ΜακΛίν, Σαργκέντ (69' Ομομπαμιντέλε), Πούκι

Η βαθμολογία της Premier League

TAGS PREMIER LEAGUE ΤΣΕΛΣΙ ΝΟΡΙΤΣ ΑΓΓΛΙΑ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΓΙΑΝΝΟΥΛΗΣ ΧΡΗΣΤΟΣ ΤΖΟΛΗΣ THE PREMIER GREEKS
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ