ΤΣΕΛΣΙ

Τσέλσι: Μάχη σε διπλό ταμπλό για Κουντέ και Κιμπεμπέ

Ο Ζιλ Κουντέ με τη φανέλα της Εθνικής Γαλλίας
Ο Ζιλ Κουντέ με τη φανέλα της Εθνικής Γαλλίας @ 2022 MICHEL EULER / AP IMAGES

Η Τσέλσι φέρεται να προχωράει παράλληλα τις υποθέσεις του Κουντέ και του Κιμπεμπέ αν και είναι άγνωστο εάν θα τους πάρει και τους δύο.

Είναι δεδομένο ότι η Τσέλσι θέλει να ενισχυθεί στο κέντρο της άμυνάς της και για αυτό εδώ και καιρό προσπαθεί να αποκτήσει τουλάχιστον έναν στόπερ.

Δημοσιεύματα από την Ισπανία και τη Γαλλία κάνουν ωστόσο τα πράγματα λίγο πιο περίπλοκα. Τι εννοούμε με αυτό; Ότι θέλουν τους Λονδρέζους να χτυπούν τόσο την περίπτωση του Κουντέ όσο και εκείνη του Κιμπεμπέ.

Συγκεκριμένα η Τσέλσι φέρεται να τα έχει βρει σε όλα με τον Κουντέ, αλλά ακόμα υπάρχει διαφορά με την Σεβίλλη, ενώ την ίδια ώρα η Παρί Σεν Ζερμέν ενημέρωσε τους Άγγλους πως θέλει 50 εκατομμύρια ευρώ για να πουλήσει τον Κιμπεμπέ.

Μάλιστα, η Τσέλσι φέρεται να προσφέρει 47 εκατομμύρια ευρώ οπότε όπως γίνεται εύκολα αντιληπτό η διαφορά που υπάρχει καλύπτεται εύκολα. Το ερώτημα που προκύπτει είναι εάν η ομάδα του Τούχελ θέλει να πάρει δύο παίκτες για το κέντρο της άμυνάς της ή έναν.

Ουσιαστικά οι δύο παίκτες μαζί κοστίζουν πάνω από 100 εκατομμύρια ευρώ και περιμένουμε να δούμε εάν οι μπλε θα κάνουν τελικά κίνηση και για τους δύο ή μόνο για τον έναν.

TAGS ΤΣΕΛΣΙ ΑΓΓΛΙΑ PREMIER LEAGUE ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ