ΤΣΕΛΣΙ

Τσέλσι: Κοντά σε συμφωνία με Λιντς για Ραφίνια, τον "αρπάζει" από Μπαρτσελόνα και Άρσεναλ

Ο Ραφίνια της Λιντς σε στιγμιότυπο της αναμέτρησης με την Τσέλσι για την Premier League 2021-2022 στο "Στάμφορντ Μπριτζ", Λονδίνο | Σάββατο 11 Δεκεμβρίου 2021
Ο Ραφίνια της Λιντς σε στιγμιότυπο της αναμέτρησης με την Τσέλσι για την Premier League 2021-2022 στο "Στάμφορντ Μπριτζ", Λονδίνο | Σάββατο 11 Δεκεμβρίου 2021 © 2021 MATT DUNHAM/ASSOCIATED PRESS

Η Τσέλσι βρίσκεται πολύ κοντά στο να τα βρει με τη Λιντς για τη μεταγραφή του Ραφίνια από τη Λιντς. Οι Λονδρέζοι βγάζουν από τα ταμεία τους ένα ποσό κοντά στα 64 εκατομμύρια ευρώ και τον αρπάζουν από Άρσεναλ και Μπαρτσελόνα.

Πολύ κοντά σε μια πολύ σημαντική μεταγραφή είναι η Τσέλσι, καθώς είναι πολύ κοντά στο να δώσει τα χέρια με τη Λιντς για την απόκτηση του Ραφίνια, σύμφωνα με το Athletic.

Οι Λονδρέζοι είναι έτοιμοι να βγάλουν από τα ταμεία τους ένα ποσό κοντά στα 64 εκατομμύρια ευρώ, το οποίο η Λιντς αναμένεται να κάνει αποδεκτό, ενώ είναι στην κούρσα για να τα βρουν και με τον ποδοσφαιριστή.

Η Τσέλσι καταφέρνει να κάνει αυτή την αρπαγή από Μπαρτσελόνα και Άρσεναλ, καθώς οι μπλαουγκράνα δεν είναι σε θέση να προχωρήσουν κάποια συμφωνία στο οικονομικό κομμάτι, ενώ οι "κανονιέρηδες" δεν έχουν φτάσει την προσφορά τους στα επίπεδα της Τσέλσι.

Ο Ραφίνια έπαιξε στη Λιντς τις προηγούμενες δύο σεζόν, πετυχαίνοντας 17 γκολ σε 65 συμμετοχές στην Premier League. Το συμβόλαιό του με τη Λιντς έχει ισχύ μέχρι το 2024. Υπενθυμίζεται ότι οι μπλε προσπαθούν να τον αποκτήσουν και τον Ραχίμ Στέρλινγκ από τη Μάντσεστερ Σίτι.

TAGS ΤΣΕΛΣΙ ΑΡΣΕΝΑΛ ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ PREMIER LEAGUE LA LIGA ΑΓΓΛΙΑ ΙΣΠΑΝΙΑ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ