CHAMPIONS LEAGUE

Τσέλσι - Γιουβέντους: Με Πούλισιτς και Κιέζα στην κορυφή οι ενδεκάδες των δύο μονομάχων

Ο Φεντερίκο Κιέζα με τη φανέλα της Γιουβέντους κόντρα στην Έμπολι | 28 Αυγούστου 2021
Ο Φεντερίκο Κιέζα με τη φανέλα της Γιουβέντους κόντρα στην Έμπολι | 28 Αυγούστου 2021 @2021 LUCA BRUNO/AP IMAGES

Δείτε τις ενδεκάδες που επέλεξαν οι Τόμας Τούχελ και Μαξ Αλέγκρι για την αναμέτρηση της Τσέλσι με τη Γιουβέντους στο Στάμφορντ Μπριτζ. Με Πούλισιτς και Κιέζα στην κορυφή οι δύο ομάδες.

Η Τσέλσι υποδέχεται τη Γιουβέντους στο Στάμφορντ Μπριτζ για την πέμπτη αγωνιστική της φάσης των ομίλων του Champions League, με τους μπλε να παρατάσσονται σε σχηματισμό 3-4-3, έχοντας στην κορυφή της επίθεσης τους Ζιγιές, Χάντσον Οντόι και Πούλισιτς.

Η Γιουβέντους του Μασιμιλιάνο Αλέγκρι θα αγωνιστούν σε σχηματισμό 4-4-2. Ο Ραμπιό είναι στο δεξί άκρο της επίθεσης, ενώ στο πλάι του Μοράτα βρίσκεται ο Κιέζα.

Η ενδεκάδα της Τσέλσι: Μεντίν, Τσαλόμπαχ, Τιάγκο Σίλβα, Ρίντιγκερ, Τζέιμς, Καντέ, Ζορζίνιο, Τσίλγουελ, Ζιγιές, Χάντσον - Οντόι, Πούλισιτς.

Η ενδεκάδα της Γιουβέντους: Στσέζνι, Κουαδράδο, Μπονούτσι, Ντε Λιχτ, Σάντρο, Ραμπιό, Λοκατέλι, Μπεντανκούρ, ΜακΚένι, Κιέζα, Μοράτα.

S24 Bet - Το Στοίχημα επιστρέφει στο SPORT24

Το SPORT24 απέκτησε νέα ενότητα με έγκυρο και μοναδικό περιεχόμενο για το Στοίχημα! Προγνωστικά στοιχήματος, προτάσεις και αναλύσεις με την υπογραφή του SPORT24 και της έμπειρης ομάδας δημοσιογράφων του. Καθημερινό περιεχόμενο με προτάσεις για το στοίχημα σε ποδόσφαιρο και μπάσκετ στο S24 BET.

TAGS CHAMPIONS LEAGUE ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ ΤΣΕΛΣΙ ΑΓΓΛΙΑ ΙΤΑΛΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ