ΤΣΕΛΣΙ

Τσέλσι: "Φουλάρει" για τις μεταγραφές των Τζουλς Κούντε και Σαούλ Νίγκεθ στο φινάλε της μεταγραφικής περιόδου

Ο Τζουλς Κουντέ με τη φανέλα της Σεβίλλης
Ο Τζουλς Κουντέ με τη φανέλα της Σεβίλλης © 2021 MATEO VILLALBA / AP IMAGES

Η Τσέλσι προσπαθεί να ολοκληρώσει δύο ακόμα μεταγραφές πριν από το φινάλε του μεταγραφικού παζαριού, καθώς είναι πολύ κοντά στην απόκτηση των Τζουλς Κουντέ και Σαούλ Νίγκεθ.

Η Τσέλσι φουλάρει για τα καλά στο φινάλε του μεταγραφικού παζαριού, καθώς θέλει να κλείσει άμεσα δύο ακόμα μεταγραφές, οι οποίες θα ανεβάσουν ποιοτικά το σύνολο του Τόμας Τούχελ.

Η πρώτη περίπτωση που τρέχουν είναι αυτή του Τζουλς Κουντέ της Σεβίλλης για το κέντρο της άμυνας, καθώς αναμένεται να αποτελέσει παρελθόν ο Κουρτ Ζούμα, ο οποίος έχει συμφωνήσει με τη Γουέστ Χαμ.

Οι Λονδρέζοι θα καταθέσουν πρόταση ύψους 70 εκατομμυρίων, ευρώ κοντά στα χρήματα δηλαδή που αξιώνουν οι Σεβιγιάνοι για τον 22χρονο Γάλλο στόπερ, ο οποίος έχει συμβόλαιο μέχρι το καλοκαίρι του 2024.

Η δεύτερη μεταγραφή που θέλουν να ολοκληρώσουν οι Λονδρέζοι είναι αυτή του Σαούλ Νίγκεθ, ο οποίος αναμένεται να αποκτηθεί με τη μορφή δανεισμού από την Ατλέτικο Μαδρίτης. Για τον ποδοσφαιριστή είχε ενδιαφερθεί και η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, ωστόσο ο 26χρονος μέσος είναι πιο κοντά στους πρωταθλητές Ευρώπης.

Στην πρόταση που κατέθεσε η Τσέλσι προβλέπεται και οψιόν αγοράς κοντά στα 45 με 50 εκατομμύρια ευρώ. Αν προχωρήσει ο δανεισμός του Σάουλ, οι πρωταθλητές Ισπανίας θα τον αντικαταστήσουν με τον Πάμπλο Σαράμπια, σύμφωνα με τα ισπανικά ΜΜΕ.

TAGS ΤΣΕΛΣΙ PREMIER LEAGUE ΑΓΓΛΙΑ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΣΕΒΙΛΛΗ ΑΤΛΕΤΙΚΟ LA LIGA ΙΣΠΑΝΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ