ΤΣΕΛΣΙ

Τσέλσι: Επιστρέφει σε φουλ λειτουργία, ανοίγει το γήπεδο, η μπουτίκ και το ξενοδοχείο

Οι κενές εξέδρες του γηπέδου της Τσέλσι | 2022
Οι κενές εξέδρες του γηπέδου της Τσέλσι | 2022 © 2022 AP PHOTO/ALASTAIR GRANT

Η επόμενη της ολοκλήρωσης της μεταβίβασης των μετοχών της Τσέλσι στον Τοντ Μπόλι φέρνει και εξελίξεις στους μπλε καθώς από την Τετάρτη (1/6) το κλαμπ επανέρχεται σε φουλ ρυθμούς λειτουργίας.

Η μεταβίβαση των μετοχών της Τσέλσι στον Τοντ Μπόλι και την Clearlake Capital ολοκληρώθηκε οριστικά την Δευτέρα (30/5) και από την Τετάρτη (1/6) οι μπλε ετοιμάζονται να επιστρέψουν σε φουλ ρυθμούς λειτουργίας.

Εδώ και δύο μήνες ο σύλλογος δεν μπορούσε ούτε να έχει ανοιχτή την μπουτίκ του, ούτε το γήπεδο και το μουσείο της, ούτε το ξενοδοχείο δίπλα στο Στάμφορντ Μπριτζ και εν γένει δεν μπορούσε να έχει κανένα έσοδο.

Από την Τετάρτη (1/6) όμως η Τσέλσι, όπως έκανε γνωστό με επίσημη ανακοίνωση της, επιστρέφει σε φουλ ρυθμούς λειτουργίας και κάλεσε τον κόσμο της να στηρίξει τη νέα της προσπάθεια.

Συγκεκριμένα θα ανοίξει το γήπεδο και η μπουτίκ και θα μπορεί να προχωρήσει σε πωλήσεις τόσο από το Στάμφορντ Μπριτζ όσο και διαδικτυακά ενώ παράλληλα θα μπορούν οι φίλαθλοι των μπλε να επισκέφτονται το γήπεδο, το μουσείο ενώ θα ανοίξει ξανά και το ξενοδοχείο δίπλα στο γήπεδο.

Ουσιαστικά από την Τετάρτη (1/6) θα έχουμε μια νέα αρχή για τους μπλε που πλέον έχουν μπει σε μια νέα εποχή, αυτή του Τοντ Μπόλι και των συνεργατών του.

TAGS ΤΣΕΛΣΙ PREMIER LEAGUE ΑΓΓΛΙΑ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ