ΤΣΕΛΣΙ

Τσέλσι: "Χρυσώνει" τον Λουκάκου και τινάζει την μπάνκα στον αέρα με 130 εκατ. ευρώ

Ο Ρομελού Λουκάκου πανηγυρίζει μετά την εύστοχη εκτέλεση πέναλτι στο Ίντερ - Λάτσιο
Ο Ρομελού Λουκάκου πανηγυρίζει μετά την εύστοχη εκτέλεση πέναλτι στο Ίντερ - Λάτσιο © 2021 LUCA BRUNO/AP IMAGES

Ο Τόμας Τούχελ θέλει πάση θυσία τον Ρομελού Λουκάκου στο ρόστερ της Τσέλσι από τη νέα σεζόν, με τη διοίκηση των "μπλε" να αυξάνει την πρόταση της στην Ίντερ στα 130 εκατ. ευρώ και να προσφέρει στο Βέλγο διεθνή 300.000 ευρώ εβδομαδιαίως.

Η Τσέλσι είδε την πρότασή της στην Ίντερ για τον Ρομελού Λουκάκου να πέφτει στο κενό. Οι πρωταθλητές Ευρώπης εκτός από την πρόταση των 100 εκατ. ευρώ που κατέθεσαν στους "νερατζούρι", ήταν διατεθειμένοι να "θυσιάσουν" και τον Μάρκος Αλόνσο, ως έμψυχο αντάλλαγμα, προκειμένου να ντύσουν στα μπλε τον Βέλγο.

Η απάντηση που έλαβαν από τον ιταλικό σύλλογο ήταν αρνητική, μίας και η Ίντερ ζητάει για να παραχωρήσει τον 28χρονο περισσότερα από 100 εκατ. ευρώ.

Ωστόσο, το άκυρο των "νερατζούρι" κάθε άλλο παρά οδήγησε στην οπισθοχώρηση των Λονδρέζων. Αντίθετα, η Τσέλσι θέλει να ξαναδεί τον Λουκάκου να αγωνίζεται στο Στάμφορντ Μπριτζ με τη φανέλα των μπλε, ύστερα από απουσία επτά χρόνων, όταν και αποχώρησε το 2013 με προορισμό την Έβερτον.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ της "AS", το οποίο αναπαρήγαγε και ο έγκριτος Ιταλός δημοσιογράφος, Φαμπρίτσιο Ρομάνο, ο αγγλικός σύλλογος ετοιμάζεται να καταθέσει νέα βελτιωμένη πρόταση, η οποία θα αγγίξει τα 130 εκατ. ευρώ.

Την ίδια στιγμή, το εν λόγω δημοσίευμα αναφέρει πως οι Λονδρέζοι θα προσπαθήσουν να δελεάσουν τον Βέλγο να πει το μεγάλο "ναι", κάνοντάς τον πιο ακριβοπληρωμένο παίκτη στην ιστορία του συλλόγου με 300.000 ευρώ εβδομαδιαίως.

TAGS ΤΣΕΛΣΙ ΙΝΤΕΡ ΑΓΓΛΙΑ ΙΤΑΛΙΑ PREMIER LEAGUE SERIE A ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ