ΤΣΕΛΣΙ

Athletic: "Η Τσέλσι θα κάνει κίνηση για τον Χάαλαντ το καλοκαίρι"

Ο Χάαλαντ πανηγυρίζει γκολ του στο Λειψία - Ντόρτμουντ στις 9 Ιανουαρίου του 2021 για την Bundesliga.
Ο Χάαλαντ πανηγυρίζει γκολ του στο Λειψία - Ντόρτμουντ Ⓒ 2021 MICHAEL SOHN/ASSOCIATED PRESS

Σύμφωνα με ρεπορτάζ του Athletic, η Τσέλσι αναμένεται να κινηθεί για την απόκτηση του Έρλινγκ Χάαλαντ από την Ντόρτμουντ το επόμενο καλοκαίρι.

Η Ντόρτμουντ απέκτησε τον Έρλινγκ Χάαλαντ τον χειμώνα του 2020. Από την πρώτη στιγμή το όνομα του Νορβηγού επιθετικού συνδέθηκε με αρκετές ομάδες όπως η Ρεάλ, η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και η Μάντσεστερ Σίτι.

Ο ατζέντης του, Μίνο Ραϊόλα, πριν λίγο καιρό δήλωνε ότι ο Χάαλαντ είναι ευχαριστημένος στην Ντόρτμουντ, ωστόσο, τα σενάρια για ενδεχόμενη μετακίνησή του μακριά από τη Βεστφαλία συνεχίζουν να βλέπουν το φως της δημοσιότητας.

Σύμφωνα με νέο ρεπορτάζ του Athletic, η Τσέλσι σχεδιάζει να κάνει κίνηση για τον Νορβηγό επιθετικό το καλοκαίρι. Το δημοσίευμα αναφέρει ότι στόχος των μπλε είναι να αποκτήσουν έναν κορυφαίο στράικερ.

Ο Χάαλαντ φέρεται να έχει ρήτρα στο συμβόλαιό του ύψους 75 εκατομμυρίων ευρώ, η οποία όμως δεν θα ενεργοποιηθεί πριν από το τέλος της σεζόν 2021/22. Επομένως, οι Βεστφαλοί, σύμφωνα με το Athletic, θα ζητήσουν περισσότερα χρήματα από το ύψος της ρήτρας.

Ο Νορβηγός στράικερ τη φετινή σεζόν έχει πραγματοποιήσει 17 εμφανίσεις με τη φανέλα της Ντόρτμουντ σε όλες τις διοργανώσεις. Έχει σκοράρει 19 γκολ, ενώ έχει μοιράσει τρεις ασίστ.

ⓒ 2021 Michael Sohn/Associated Press

TAGS ΤΣΕΛΣΙ ΑΓΓΛΙΑ PREMIER LEAGUE ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΝΤΟΡΤΜΟΥΝΤ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ