ΤΣΕΛΣΙ

Τσέλσι: Αποκάλυψε τοιχογραφία προς τιμήν του Στέρλινγκ στο Στάμφορντ Μπριτζ

Η εντυπωσιακή τοιχογραφία προς τιμήν του Ραχίμ Στέρλινγκ στην δυτική κερκίδα του Στάμφορντ Μπριτζ
Η εντυπωσιακή τοιχογραφία προς τιμήν του Ραχίμ Στέρλινγκ στην δυτική κερκίδα του Στάμφορντ Μπριτζ ΕΠΙΣΗΜΟΣ ΛΟΓΑΡΙΑΜΟΣ ΤΗΣ ΤΣΕΛΣΙ ΣΤΟ TWITTER

Ο Ραχίμ Στέρλινγκ δεν έχει συμπληρώσει πάνω από δύο εβδομάδες στο δυναμικό της Τσέλσι, παρόλα αυτά οι μπλε φρόντισαν να του δείξουν από τώρα την αγάπη τους, μέσω τοιχογραφίας προς τιμήν του που φτιάχτηκε στις εξέδρες του Στάμφορντ Μπριτζ.

Μετά από τις Λίβερπουλ και Μάντσεστερ Σίτι, ο Ραχίμ Στέρλινγκ βρήκε νέο ποδοσφαιρικό σπίτι στην Premier League, αυτό της Τσέλσι, με την επιλογή του μάλιστα να έχει και συναισθηματικό background, μιας που τα παιδικά του χρόνια από την ηλικία των 5 και έπειτα. τα είχε περάσει μαζί με την οικογένειά του στην αγγλική πρωτεύουσα.

Οι άνθρωποι των Λονδρέζων δεν ξέχασαν τις αρκετές αναφορές που έχει κάνει ο Άγγλος διεθνής φορ σε αυτό το γεγονός και θέλησαν να του δείξουν την εκτίμηση και την αγάπη τους με έναν ιδιαίτερο τρόπο: φτιάχνοντας μια τοιχογραφία με τον ίδιο να πανηγυρίζει με τη μπλε φανέλα, η οποία κοσμεί πλέον την West Stand του "Στάμφορντ Μπριτζ".

"Πίσω στο σπίτι. Στάμφορντ Μπριτζ, Λονδίνο", ήταν η λεζάντα με την οποία θέλησε η ομάδα του δυτικού Λονδίνου να σχολιάσει την εν λόγω φωτογραφία, με τον Στέρλινγκ να αναμένεται να έχει μία καλύτερη θέα της τοιχογραφίας πολύ σύντομα.

Σε ένα παιχνίδι μάλιστα με ιδιαιτερότητες για την Τσέλσι, αφού θα δώσει το πρώτο της εντός έδρας παιχνίδι στη φετινή Premier League στις 14 Αυγούστου κόντρα στην Τότεναμ, ομάδα με την οποία έχει μεγάλη αντιπαλότητα.

TAGS ΤΣΕΛΣΙ ΑΓΓΛΙΑ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ PREMIER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ