CHAMPIONS LEAGUE

Τσέφεριν: "Ο Μπενζεμά είναι ο πιο υποτιμημένος παίκτης στην ιστορία"

Ο Καρίμ Μπενζεμά με τη φανέλα της Ρεάλ σε ματς της La Liga κόντρα στην Κάντιθ στο Μπερναμπέου | 19 Δεκεμβρίου 2021
Ο Καρίμ Μπενζεμά με τη φανέλα της Ρεάλ σε ματς της La Liga κόντρα στην Κάντιθ στο Μπερναμπέου | 19 Δεκεμβρίου 2021 @2021 BERNAT ARMANGUE/AP IMAGES

Ο πρόεδρος της UEFA, Αλεξάντερ Τσέφεριν, μιλώντας στο Γαλλικό Πρακτορείο Ειδήσεων αναφέρθηκε στον Καρίμ Μπενζεμά με αφορμή τον τελικό του Champions League, τονίζοντας πως πρόκειται για τον πιο υποτιμημένο παίκτη στην ιστορία του ποδοσφαίρου.

Με αφορμή τον τελικό του Champions League στο Σταντ Ντε Φρενς ανάμεσα σε Λίβερπουλ και Ρεάλ (27/05, 22.00, Cosmote sport 1, MEGA, LIVE από το SPORT24), ο πρόεδρος της UEFA, Αλεξάντερ Τσέφεριν αναφέρθηκε στον Καρίμ Μπενζεμά.

Ο Γάλλος σταρ έχει πραγματοποιήσει εξαιρετική σεζόν με τους "μερένγκες", ενώ χάρη στη δική του συνεισφορά η Ρεάλ προκρίθηκε και έφτασε στον τελικό της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης.

Μάλιστα, ο Τσέφεριν τον χαρακτήρισε ένας από τους καλύτερους παίκτες, τονίζοντας παράλληλα πως πρόκειται για τον πιο υποτιμημένο ποδοσφαιριστή στην ιστορία του αθλήματος..

"Είναι ένας από τους καλύτερους παίκτες στον κόσμο, ο καλύτερος επιθετικός σήμερα και ίσως ο πιο υποτιμημένος παίκτης στην ιστορία. Βρισκόταν πάντα στη σκιά άλλων παικτών, αλλά τώρα βλέπουμε ότι είναι ένας απίστευτος παίκτης", δήλωσε χαρακτηριστικά.

TAGS CHAMPIONS LEAGUE ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΙΣΠΑΝΙΑ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ UEFA ΤΕΛΙΚΟΣ CHAMPIONS LEAGUE 2022 ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ ΑΓΓΛΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ