ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ

Τσάβι: "Είναι δύσκολες μέρες, έχουμε χάσει δύο τίτλους"

Ο Τσάβι στην αναμέτρηση της Μπαρτσελόνα με την Αθλέτικ Μπιλμπάο για το Copa del Rey
Ο Τσάβι στην αναμέτρηση της Μπαρτσελόνα με την Αθλέτικ Μπιλμπάο για το Copa del Rey © 2022 ALVARO BARRIENTOS/ AP IMAGES

Ο Τσάβι μετά τον αποκλεισμό της Μπαρτσελόνα από την Αθλέτικ Μπιλμπάο αναφέρθηκε σε δύσκολες μέρες, αλλά εξέφρασε την πίστη του στο πρότζεκτ των μπλαουγκράνα.

Σε ένα ματς που έσπασαν καρδιές και κράτησε για 120 λεπτά, η Αθλέτικ Μπιλμπάο υπέταξε με σκορ 3-2 την Μπαρτσελόνα και πανηγύρισε την πρόκριση στην προημιτελική φάση του Copa del Rey.

Ο Τσάβι μετά το τέλος της αναμέτρησης τόνισε πως οι μπλαουγκράνα δεν είχαν την ένταση των Βάσκων: "Ειλικρινά θεωρώ πως η Αθλέτικ έπαιξε ένα εξαιρετικό παιχνίδι. Προσπαθήσαμε και μας κόστισε πολλά για να περάσουμε. Έχουν αμυνθεί πολύ καλά, αλλά δεν καταφέραμε να φτάσουμε την έντασή τους. Ήταν ανώτεροι και είδα μία δυνατή Αθλέτικ. Το Σαν Μαμές απαιτεί το μάξιμουμ. Μας νίκησαν με την έντασή τους".

Ακόμη αναφέρθηκε σε δύσκολες μέρες, καθώς μετά το Σούπερ Καπ, η Μπαρτσελόνα χάνει ακόμη έναν τίτλο, το Κύπελλο Ισπανίας: "Το γκολ του Πέδρι μας έδωσε φτερά μετά ήρθε το πέναλτι. Δύο τίτλοι μας έχουν φύγει. Είναι δύσκολες μέρες για εμάς, επειδή τα πράγματα δεν λειτουργούν. Δεν υπάρχει άλλη επιλογή απ' το να συνεχίσουμε να πιστεύουμε σε αυτό το πρότζεκτ".

TAGS ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ ΙΣΠΑΝΙΑ LA LIGA ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ