ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ

Τσάβι: "Ανοιχτή η πόρτα της Μπαρτσελόνα για Μέσι, είναι ο κορυφαίος όλων των εποχών"

Ο Τσάβι στον πάγκο της Μπαρτσελόνα κατά τη διάρκεια αγώνα της με την Βαλένθια για την La Liga | 20 Φεβρουαρίου 2022
Ο Τσάβι στον πάγκο της Μπαρτσελόνα κατά τη διάρκεια αγώνα της με την Βαλένθια για την La Liga | 20 Φεβρουαρίου 2022 @2022 ALBERTO SAIZ/AP IMAGES

Ο Λιονέλ Μέσι δεν διάγει και την καλύτερη περίοδο της καριέρας του στην Παρί όμως παραμένει πάντα ένας παίκτης θρύλος για την Μπαρτσελόνα και αυτό φρόντισε να το υπενθυμίσει σε όλους ο Τσάβι, με δηλώσεις που έκανε για τον άλλοτε συμπαίκτη του.

Η αγάπη της Μπαρτσελόνα για τον Λιονέλ Μέσι είναι αδιαπραγμάτευτη και απεριόριστη και δεν μειώθηκε ούτε στο ελάχιστο παρά το γεγονός πως ο Pulga άφησε τους Καταλανούς το καλοκαίρι του 2021 και θέλησε να δοκιμάσει αλλού την τύχη του, μετακομίζοντας στο Παρίσι για λογαριασμό της Παρί Σεν Ζερμέν.

Την ιδιαίτερη αυτή σχέση που συνδέει τους μπλαουγκράνα με τον Αργεντινό σούπερ σταρ θέλησε να την καταδείξει για μία ακόμα φορά ο Τσάβι και μάλιστα σε μία δύσκολη περίοδο για τον Μέσι όπου αμφισβητείται από τους οπαδούς της Παρί, με τον τεχνικό ηγέτη της "Μπάρτσα" να αναφέρεται με διθυράμβους για τον άλλοτε συμπαίκτη του, στο πλαίσιο συνέντευξης Τύπου ενόψει του κυριακάτικου (20/3, 22:00, Novasports Prime και LIVE από SPORT24) Clasico με την Ρεάλ.

"Ο Μέσι είναι ο καλύτερος παίκτης όλων των εποχών και οι πόρτες της Μπαρτσελόνα θα είναι πάντα ανοιχτές για εκείνον. Του αξίζει ένας μεγάλος φόρο τιμής, όμως δεν μπορώ να πω περισσότερα επειδή έχει συμβόλαιο με την Παρί Σεν Ζερμέν", είπε μεταξύ άλλων για τον επτάκις κάτοχο της Χρυσής Μπάλας ο Τσάβι.

TAGS ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ ΛΙΟΝΕΛ ΜΕΣΙ ΠΑΡΙ ΣΕΝ ΖΕΡΜΕΝ ΙΣΠΑΝΙΑ LA LIGA
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ