CONFERENCE LEAGUE

Τρπισόφσκι: "Ο Παναθηναϊκός θα είναι πολύ πιο επικίνδυνος"

Ο τεχνικός της Σλάβια, Γίντριχ Τρπισόφσκι στη συνέντευξη Τύπου του αγώνα Παναθηναϊκός - Σλάβια | 10 Αυγούστου 2022
Ο τεχνικός της Σλάβια, Γίντριχ Τρπισόφσκι στη συνέντευξη Τύπου του αγώνα Παναθηναϊκός - Σλάβια | 10 Αυγούστου 2022 IN TIME SPORTS

Ο τεχνικός της Σλάβια Πράγας, Γίντριχ Τρπισόφσκι, παρά τη νίκη της ομάδας του με 2-0 στο πρώτο παιχνίδι περιμένει μια δύσκολη ρεβάνς κόντρα σε μια ομάδα για την οποία τρέφει μεγάλο σεβασμό όπως τόνισε στη συνέντευξη Τύπου.

Ο τεχνικός της Σλάβια Πράγας, Γίντριχ Τρπισόφσκι, παρά τη νίκη της ομάδας του με 2-0 στο πρώτο παιχνίδι πριν μια εβδομάδα επί του Παναθηναϊκού στην Πράγα περιμένει μια δύσκολη ρεβάνς την Πέμπτη (11/8, 20:30, COSMOTE SPORT 2 HD, LIVE από SPORT24).

Στο πρώτο του σχόλιο τόνισε:

"Συνειδητοποιούμε πόσο δυνατός αντίπαλος και δυνατές καταστάσεις μας περιμένουν".

Για τα προβλήματα που έχει η Σλάβια:

"Δυστυχώς, ο Έβερτον δεν μπορούσε να πετάξει μαζί μας. Ο Μόσες Ούσουρ δεν προπονήθηκε τη Δευτέρα, αλλά ολοκλήρωσε την προπόνηση την Τρίτη. Πιστεύουμε ότι θα είναι καλά. Ο Πετρ Σέβτσικ δεν προπονήθηκε και πονάει πολύ. Θα δούμε στην προπόνηση πριν τον αγώνα, θα αποφασίσω την Πέμπτη μετά την προθέρμανση. Ο Ούσορ θα είναι 100%, με τον Πετρ είμαστε στο 50-50".

Για το αν θα επιλέξει τον Κατσαράμπα στο κέντρο της άμυνας για να μην "χαλάσει" τη μεσαία γραμμή του:

"Είναι μια άποψη που προσφέρεται. Αντιμετωπίσαμε καλά το πρώτο παιχνίδι αμυντικά. Ήταν όμως διαφορετική κατάσταση, διαφορετικός ο τρόπος εκκίνησης του αγώνα και διαφορετική η ατμόσφαιρα. Ο αντίπαλος θα θέλει να αλλάξει κάτι και θα βασιστεί σε αυτό. Ο Χόλες έχει μεγάλη εμπειρία με αυτό. Πολλά θα κριθούν από την κατάσταση του Σέβτσικ. Από αυτό θα εξαρτηθεί".

Για την κατάσταση του Γίρα Σορ:

"Την Τρίτη, ο Γίρα προπονήθηκε ελαφρά για πρώτη φορά χωρίς την ομάδα. Την Τετάρτη συμμετείχε για πρώτη φορά σε ομαδική προπόνηση. Πιστεύουμε ότι θα είναι έτοιμος για μέρος του αγώνα. Θα είναι περισσότερο θέμα ρίσκου. Θέλει να παίξει και να είναι έτοιμος. Μένει να δούμε μετά την προπόνηση πριν τον αγώνα τι θα κάνει. Η πρόθεσή μας είναι να είναι έτοιμος για να παίξει σε ένα μέρος του αγώνα".

Για το πώς θα επικοινωνεί στο γήπεδο με τους παίκτες λόγω της ατμόσφαιρας που θα υπάρχει:

"Το σκεφτόμαστε. Η προετοιμασία για αυτούς τους αγώνες είναι συνήθως πιο λεπτομερής. Ωστόσο, οι παίκτες που βρίσκονται πιο κοντά στους αναπληρωματικούς είναι σημαντικοί, είναι απαραίτητο να περάσουν διάφορα πράγματα μετά τους παίκτες στο κέντρο του γηπέδου και στην άλλη πλευρά. Χρειάζεται περισσότερη επικοινωνία".

Για το που θα κριθεί η ρεβάνς:

"Από το πώς θα μπουν οι δύο ομάδες στα δύο ημίχρονα. Είναι σημαντικό πως θα αντιδράσουμε κι εμείς κι ο Παναθηναϊκός στις δύο περιοχές".

Για το γεγονός ότι ο Παναθηναϊκός θα βγει να επιτεθεί από την αρχή:

"Είμαστε μια ομάδα που προσπαθεί να παίξει επιθετικά. Είναι πιο φυσικό να παίζουμε εποικοδομητικά και να είμαστε δυνατοί στην μπάλα. Δεν είμαστε ομάδα που μπορεί να ανέβει και να αμυνθεί. Ο Παναθηναϊκός έχει μεγάλη ομάδα, το απέδειξε στα ματς με Λεβερκούζεν, Ολυμπιακό ή ΠΑΟΚ. Συνειδητοποιούμε πόσο δυνατός ο αντίπαλος είναι. Ο Παναθηναϊκός θα είναι πολύ πιο επικίνδυνος στον δεύτερο αγώνα. Πρέπει όμως να επικεντρωθούμε κυρίως στην επίθεση και να έχουμε μια ισορροπημένη ομάδα".

Τόμας Χόλες: "Έχουμε ένα μεγάλο πλεονέκτημα"

Τους ποδοσφαιριστές της Σλάβια Πράγας εκπροσώπησε ο Τόμας Χόλες ο οποίος τόνισε:

"Οι πιθανότητες είναι με το μέρος μας, έχουμε πλέον το προβάδισμα με 2-0. Έχουμε ένα μεγάλο πλεονέκτημα, αλλά δεν θέλω να το σχολιάσω αυτό ως ποσοστό, πρέπει να το εκμεταλλευτούμε την Πέμπτη και να τελειώσουμε την πρόκριση".

Για την ατμόσφαιρα στη Λεωφόρο:

"Δεν μπορείς να προετοιμαστείς για αυτό. Τέτοια ματς σε τέτοιες συνθήκες τα βιώσαμε και την περασμένη σεζόν, αποκτήσαμε πλέον εμπειρία. Όταν πιέζουμε και το γήπεδο αρχίζει να "βράζει", είναι πολύ δύσκολο. Έτσι ήταν η κατάσταση και στη Φέγενορντ. Ο καθένας πρέπει να προετοιμαστεί κατάλληλα μέσα στο κεφάλι του".

Για τις καιρικές συνθήκες:

"Ο καιρός είναι παρόμοιος με αυτόν που ζήσαμε στο Γιβραλτάρ. Έχει πολύ ζέστη, το πλεονέκτημα είναι ότι ο αγώνας θα παιχτεί το βράδυ. Αντίθετα με τη Σεντ Τζόζεφς παίξαμε μέσα στον καυτό ήλιο. Ελπίζουμε ότι θα είναι καλύτερα εδώ, υα υπάρξει καταπόνηση, αλλά πιστεύω ότι είμαστε έτοιμοι για αυτό".

Για τη θέση που θα παίξει ο ίδιος, δεδομένου ότι υπάρχει περίπτωση να αγωνιστεί το κέντρο της άμυνας λόγω της απουσίας του τιμωρημένου Σάντος:

"Το έχουμε ήδη συζητήσει, δεν θέλω να το αποκαλύψω, θα δούμε μετά την προπόνηση και πριν τον αγώνα. Μετά από αυτό, θα ξέρουμε ακριβώς πώς θα είναι η ενδεκάδα για την Πέμπτη".

TAGS CONFERENCE LEAGUE ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ