ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝΑΙΤΕΝΤ

Τρομερό γκολ με λόμπα από Καβάνι και πανζουρλισμός στο Ολντ Τράφορντ

Manchester United's Edinson Cavani celebrates scoring their first goal during the English Premier League soccer match between Manchester United and Fulham at Old Trafford stadium in Manchester, England, Tuesday, May 18, 2021. (AP Photo/Laurence Griffiths, Pool)
Manchester United's Edinson Cavani celebrates scoring their first goal during the English Premier League soccer match between Manchester United and Fulham at Old Trafford stadium in Manchester, England, Tuesday, May 18, 2021. (AP Photo/Laurence Griffiths, Pool) @ 2021 LAURENCE GRIFFITHS/ASSOCIATED PRESS

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ άνοιξε στο 15' το σκορ κόντρα στην Φούλαμ με μία αριστουργηματική έμπνευση του Έντινσον Καβάνι που κρέμασε με μακρινή λόμπα τον Αρεολά βλέποντάς τον εκτός της εστίας του (VIDEO).

Οι θεατές επέστρεψαν στα γήπεδα στο φινάλε της φετινής Premier League μετά την απόφαση της αγγλικής κυβέρνησης να ανοίξουν οι πόρτες των αγγλικών γηπέδων για να υποδεχτούν ένα κομμάτι οπαδών και η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ βρήκε έναν υπέροχο τρόπο για να πει "ευχαριστώ" στους 10.000 φιλάθλους που βρέθηκαν στις εξέδρες του "Ολντ Τράφορντ" για το ματς πρωταθλήματος με την Φούλαμ.

Αυτός ήταν το γκολ στο 15' όπου οι παίκτες του Σολσκιερ έκρυψαν τη μπάλα: ο Ντε Χέα έκανε το βολέ, ο Φερνάντες το τακουνάκι στο ύψος της σέντρας και ο Καβάνι που έγινε κάτοχος της μπάλας κρέμασε με ασύλληπτη μακρινή λόμπα τον Αρεολά για να κάνει το 1-0 και να προκαλέσει σεισμικές δονήσεις στην εξέδρα ελέω των παραληρούντων οπαδών.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Photo Credits: @ 2021 Laurence Griffiths/Associated Press

TAGS ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝΑΙΤΕΝΤ PREMIER LEAGUE ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΑΓΓΛΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ