ΙΤΑΛΙΑ

Τρομερά άτυχος ο Φαρές, υπέστη ρήξη χιαστού πέντε μέρες μετά τη μεταγραφή στην Τορίνο

 Ο Μοχάμεντ Φαρές με τη φανέλα της Λάτσιο σε ματς του Champions League κόντρα στην Ζενίτ | 4 Νοεμβρίου 2020
Ο Μοχάμεντ Φαρές με τη φανέλα της Λάτσιο σε ματς του Champions League κόντρα στην Ζενίτ | 4 Νοεμβρίου 2020 @2020 TMIKE KIREEV/AP IMAGES

Ο Μοχάμεντ Φαρές διεκδικεί όσκαρ ατυχίας αφού μόλις πέντε ημέρες μετά τη μετακίνησή του από την Λάτσιο στην Τορίνο με τη μορφή δανεισμού, υπέστη ρήξη χιαστού στην προπόνηση και θα χάσει το υπόλοιπο της σεζόν.

Η φετινή σεζόν μόνο ως γολγοθάς μπορεί να παρομοιαστεί για τον Μοχάμεντ Φαρές, με τον Αλγερινό φουλ μπακ να έχει αλλάξει ήδη δύο ομάδες με τη μορφή δανεισμού από την Λάτσιο αλλά ουσιαστικά να βρίσκεται στο σημείο... μηδέν.

Στα τέλη καλοκαιριού πήγε στην Τζένοα και στο πρώτο του ματς πέτυχε δύο γκολ απέναντι στην Κάλιαρι ωστόσο ένας μυικός τραυματισμός τον καθήλωσε για δύο μήνες στα πιτ και ουσιαστικά η παρουσία του στην γκριφόνε ολοκληρώθηκε άδοξα.

Η ανατολή του 2022 τού έδωσε μία νέα ευκαιρία να επιστρέψει στο προσκήνιο αφού ενδιαφέρθηκε για εκείνον η Τορίνο, με την Λάτσιο να δέχεται να τον παραχωρήσει και το deal να ολοκληρώνεται στις 14 Ιανουαρίου, με συμφωνία για εξάμηνο δανεισμό και οψιόν αγοράς από πλευράς των ταύρων.

"Είμαι ευτυχισμένος, πάντα μου άρεσε η Τορίνο", δήλωνε μεταξύ άλλων στην πρώτη του συνέντευξη ως ποδοσφαιριστής της "Τόρο" ο Φαρές, με την ατυχία να του χτυπάει όμως την πόρτα με τον πλέον σκληρό τρόπο, λίγα 24ωρα αργότερα.

Συγκεκριμένα στην προπόνηση της Τρίτης (19/1), με την Τορίνο να γνωστοποιεί πως ο παίκτης υπέστη ρήξη χιαστού στο δεξί γόνατο και να ενημερώνει πως θα μείνει εκτός δράσης για το υπόλοιπο της σεζόν, γεγονός που απομακρύνει εκτός των άλλων και τις όποιες σκέψεις της γκρανάτα για την επέκταση της παραμονής του στο Ολίμπικο.

TAGS ΙΤΑΛΙΑ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΛΑΤΣΙΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ