ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝΑΙΤΕΝΤ

Τρολάρισμα Καντονά: "Είμαι ο νέος προπονητής της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ"

Ο παλαίμαχος θρύλος της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, Ερίκ Καντονά | 29 Αυγούστου 2019
Ο παλαίμαχος θρύλος της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, Ερίκ Καντονά | 29 Αυγούστου 2019 @2021 DANIEL COLE/AP IMAGES

Την ώρα που η διοίκηση της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ αναζητεί το διάδοχο του Σόλσκιερ, ο Ερίκ Καντονά "χτύπησε" μέσω της προσωπικής σελίδας του στο Instagram ανακοινώνοντας πως θα είναι εκείνος ο νέος προπονητής των κόκκινων διαβόλων.

Μία απίστευτη αποκάλυψη ή ένα επικό τρολάρισμα; Ό,τι και αν από τα δύο ισχύει, το θέμα είναι πως σε μία εποχή οπου άπαντες ασχολούνται με την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και το ποιος θα είναι το νέο αφεντικό των αποδυτηρίων της, παίρνοντας τη σκυτάλη από τον Όλε Γκούναρ Σόλσκιερ, ο Ερίκ Καντονά φρόντισε να εκτοξεύσει το όνομά του στην κορυφή του παγκόσμιου ενδιαφέροντος.

Για αυτό χρειάστηκε ένα video διάρκειας μόλις λίγων δευτερολέπτων, με τον παλαίμαχο θρύλο του αγγλικού συλλόγου να κάνει γνωστό πως εκείνος θα είναι ο νέος προπονητής της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και πως πολύ σύντομα θα δώσει στη δημοσιότητα και τα ονόματα των ανθρώπων που θα τον πλαισιώσουν, ως μέλη του προπονητικού επιτελείου του.

Υπενθυμίζεται πως ο 55χρονος Γάλλος μεγαλούργησε ως ποδοσφαιριστής με την κόκκινη φανέλα (1992-1997) κατακτώντας σε αυτό το διάστημα 4 πρωταθλήματα, 2 Κύπελλα και 3 Charity Shield.

S24 Bet - Το Στοίχημα επιστρέφει στο SPORT24

Το SPORT24 απέκτησε νέα ενότητα με έγκυρο και μοναδικό περιεχόμενο για το Στοίχημα! Προγνωστικά στοιχήματος, προτάσεις και αναλύσεις με την υπογραφή του SPORT24 και της έμπειρης ομάδας δημοσιογράφων του. Καθημερινό περιεχόμενο με προτάσεις για το στοίχημα σε ποδόσφαιρο και μπάσκετ στο S24 BET.

TAGS ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝΑΙΤΕΝΤ PREMIER LEAGUE ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΑΓΓΛΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ