ΠΟΡΤΟΓΑΛΙΑ

Τριάντα συλλήψεις οπαδών της Σπόρτινγκ και της Μπενφίκα

Οι φίλαθλοι της Σπόρτινγκ σε στιγμιότυπο της αναμέτρησης με τη Μαρσέιγ για τη φάση των ομίλων του Champions League 2022-2023 στο "Ζοζέ Αλβαλάδε", Λισαβόνα | Τετάρτη 12 Οκτωβρίου 2022
Οι φίλαθλοι της Σπόρτινγκ σε στιγμιότυπο της αναμέτρησης με τη Μαρσέιγ για τη φάση των ομίλων του Champions League 2022-2023 στο "Ζοζέ Αλβαλάδε", Λισαβόνα | Τετάρτη 12 Οκτωβρίου 2022 © 2022/ARMANDO FRANCA/AP IMAGES

Η μητροπολιτική αστυνομία της Λισαβόνας ανακοίνωσε τη σύλληψη τριάντα ατόμων το πρωί της Πέμπτης, σε επιχείρηση που πραγματοποιήθηκε έπειτα από εισαγγελική παραγγελία.

Οι αστυνομικές αρχές της Λισαβόνας συνέλαβαν τριάντα οπαδούς της Σπόρτινγκ και της Μπενφίκα το πρωί της Πέμπτης,

Τα άτομα ήταν γνωστά στις τάξεις των φιλάθλων των δύο ομάδων και συνελήφθησαν κατόπιν έκδοσης ενταλμάτων από την εισαγγελία. Έρευνες έγιναν και στα σπίτια τους όπου εντοπίστηκαν και κατασχέθηκαν όπλα, πολεμοφόδια και ναρκωτικά μεταξύ άλλων.

Συγκεκριμένα, οι σχετικές ανακοινώσεις της αστυνομίας κάνουν λόγο για τριάντα άτομα μεταξύ 18 και 47 ετών, στις οικίες των οποίων εντοπίστηκαν τρία όπλα, 750 πυρομαχικά διαφόρων διαμέτρων, βεγγαλικά, καπνογόνα, πυρσοί, μαχαίρια και 5.840 δόσεις χασίς και 1.016 δόσεις ηρωίνης.

Η επιχείρηση της μητροπολιτικής αστυνομίας έλαβε χώρα στις 7:00 το πρωί της Πέμπτης και οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα.

TAGS ΠΟΡΤΟΓΑΛΙΑ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΜΠΕΝΦΙΚΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ