ΤΟΥΡΚΙΑ

Τρένο η Τράμπζονσπορ των Μπακασέτα και Σιώπη, έκαμψε με 2-0 την Ντεμίρσπορ

Ο Αναστάσιος Μπακασέτας στην αναμέτρηση της Τράμπζονσπορ απέναντι στη Ρόμα
Ο Αναστάσιος Μπακασέτας στην αναμέτρηση της Τράμπζονσπορ απέναντι στη Ρόμα AP PHOTO

Η Τράμπζονσπορ συνεχίζει την ξέφρενη πορεία της προς την κατάκτηση του τίτλου, με την ομάδα των Μπακασέτα και Σιώπη να επικρατεί με 2-0 της Αδάνα Ντεμίρσπορ και να πανηγυρίζει την όγδοη διαδοχική νίκη της στο πρωτάθλημα.

Ούτε η Αδάνα Ντεμίρσπορ που έχει στον πάγκο της τον Βιντσέντσο Μοντέλα και στην κορυφή της επίθεσής της τον Μάριο Μπαλοτέλι δεν μπόρεσε να σταματήσει την εντυπωσιακή φετινή Τράμπζονσπορ των Μπακασέτα και Σιώπη.

Η πρωτοπόρος της Super Lig, που είχε στο αρχικό σχήμα της τον Σιώπη (έγινε αλλαγή στο 85') και τον Μπακασέτα από το 72ο λεπτό και μετά, δεν άφησε περιθώριο αντίδρασης στην αντίπαλό της και με ένα γκολ σε κάθε ημίχρονο πήρε το τρίποντο, που ήταν το όγδοο διαδοχικό στο πρωτάθλημα και που την εκτόξευσε στο +13 από 2ην Κόνιασπορ.

Το 1-0 για τους γηπεδούχους έγινε στο 26' με τον Νουακαέμε και το τελικό 2-0 διαμορφώθηκε από τον Μάρεκ Χάμσικ, με την "Τραμπ" να μένει έτσι αήττητη για 27ο σερί ματς και 25ο από τότε που ανέλαβε το τιμόνι της ο Αμπντουλάχ Αβτσί.

S24 Bet - Το Στοίχημα επιστρέφει στο SPORT24

Το SPORT24 απέκτησε νέα ενότητα με έγκυρο και μοναδικό περιεχόμενο για το Στοίχημα! Προγνωστικά στοιχήματος, προτάσεις και αναλύσεις με την υπογραφή του SPORT24 και της έμπειρης ομάδας δημοσιογράφων του. Καθημερινό περιεχόμενο με προτάσεις για το στοίχημα σε ποδόσφαιρο και μπάσκετ στο S24 BET.

TAGS ΤΟΥΡΚΙΑ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ ΤΑΣΟΣ ΜΠΑΚΑΣΕΤΑΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ