ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ

Τραυματίστηκε ο Φαμπίνιο, ξέμεινε από στόπερ η Λίβερπουλ

Ο Φαμπίνιο τραυματίστηκε στο 30' του αγώνα Λίβερπουλ - Μίντιλαντ για τη 2η αγωνιστική του UEFA Champions League 2020/21
Ο Φαμπίνιο τραυματίστηκε στο 30' του αγώνα Λίβερπουλ - Μίντιλαντ για τη 2η αγωνιστική του UEFA Champions League 2020/21 PHIL NOBLE/POOL VIA AP

Με έναν υγιή στόπερ έμεινε η Λίβερπουλ, καθώς ο Φαμπίνιο τραυματίστηκε στο 30' του αγώνα με τη Μίντιλαντ και αποχώρησε με πρόβλημα στον οπίσθιο μηριαίο.

Ο Βίρτζιλ Φαν Ντάικ θα χάσει το υπόλοιπο της σεζόν εξαιτίας του σοβαρού τραυματισμού του στο γόνατο, ο Τζοέλ Ματίπ είναι κι αυτός εκτός δράσης και το βράδυ της Τρίτης (27/10) η κατάσταση έγινε ακόμη χειρότερη για τη Λίβερπουλ και τον Γιούργκεν Κλοπ καθώς ο Φαμπίνιο λαβώθηκε στο 30' του αγώνα με τη Μίντιλαντ για τη 2η αγωνιστική του UEFA Champions League και αποχώρησε από το Άνφιλντ με πρόβλημα στον οπίσθιο μηριαίο.

Αυτή τη στιγμή μοναδικός υγιής κεντρικός αμυντικός είναι ο Τζο Γκόμες, με τον Κλοπ να ρίχνει αναγκαστικά στη μάχη τον Ρις Γουίλιαμς, έναν 19χρονο αμυντικό που έχει μόλις δύο συμμετοχές με τους Reds. Έκανε φέτος το ντεμπούτο του απέναντι στη Λίνκολν για το EFL Cup, ενώ μπήκε στο 90' του αγώνα με τον Άγιαξ στην πρεμιέρα του UEFA Champions League στις 21 Οκτωβρίου.

TAGS ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ PREMIER LEAGUE ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΑΓΓΛΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ