TRANSFER BULLETS

Transfer Bullets: Φουλ για Μπράνταριτς ο ΠΑΟΚ

Ο Φίλιπ Μπράνταριτς σε ματς της Εθνικής Κροατίας
Ο Φίλιπ Μπράνταριτς σε ματς της Εθνικής Κροατίας

Ο ΠΑΟΚ που βρίσκεται κοντά σε Μπράνταριτς, το σουξέ του Φαμπιάνο μετά το ματς με τον Ολυμπιακό, η επαφή του Άρη για τον Αντουάν Κοντέ, η άρνηση του Λούκας Σάσα με το βλέμμα στον Ιανουάριο και οι Έλληνες προπονητές για ΗΑΕ.

Οι μεταγραφικές μηχανές δουλεύουν στο φουλ καθώς προσεγγίζουμε την εκπνοή της μεταγραφικής περιόδου και οι ελληνικές ομάδες κινούνται για να καλύψουν τα κενά που έχουν στα ρόστερ τους.

Το Sport24.gr μέσα από τη στήλη Transfer Bullets σας μεταφέρει τις τελευταίες εξελίξεις γύρω από τις μεταγραφικές υποθέσεις των ομάδων της Super League.

  • Ανεξαρτήτως αποτυχίας εισόδου στους ομίλους της κορυφαίας ευρωπαϊκής διασυλλογικής διοργάνωσης, ο ΠΑΟΚ θα ενισχυθεί με μέσο. Ένα από τα ονόματα που έπεσαν στο τραπέζι του Δικεφάλου... ξυπνά αναμνήσεις από το καλοκαίρι του 2019. Είναι ο 28χρονος Κροάτης μέσος της Κάλιαρι, Φίλιπ Μπράνταριτς. Πέρυσι ο Δικέφαλος δεν κατόρθωσε να τον αποκτήσει, καθώς η ιταλική ομάδα ζητούσε τον ουρανό με τ' άστρα. Οι πληροφορίες αυτή τη φορά κάνουν λόγο για προσπάθεια μονοετούς δανεισμού, ενώ από την ιταλική ομάδα έκαναν λόγο ακόμη και για συμφωνία! Άλλωστε ο Όλαφ Ρέμπε έχει αδυναμία στην κροατική αγορά. Έκλεισε τον Αντόνιο Τσόλακ, έκανε πρόταση στον Κρίστιαν Μπρίστροβιτς της ΤΣΣΚΑ όπως είχε αποκαλύψει η στήλη και επιβεβαιώθηκε από ρωσικά δημοσιεύματα.
  • Ο Φαμπιάνο εντυπωσίασε με τη φανέλα της Ομόνοιας στα δύο ματς των playoffs του Champions League με αντίπαλο τον Ολυμπιακό. Μόνο τυχαίο δεν είναι το όνομά του καθώς στο παρελθόν υπερασπίστηκε τις εστίες των Πόρτο και Φενέρμπαχτσε. Ήταν στα αζήτητα το 2019, αλλά στη Λευκωσία αναγέννησε την καριέρα του. Ίσως να έκανε κλικ και στους ερυθρόλευκους, αλλά για να ασχοληθούν θα πρέπει να υπάρξουν εξελίξεις με τον Σα. Σύμφωνα με πορτογαλικές πηγές έχει εκδηλωθεί ενδιαφέρον (όχι πρόταση) από την Τουρκία, ενώ η ρήτρα του ανέρχεται σε 3.000.000 ευρώ. Προφανώς και η διαπραγμάτευση μπορεί να γίνει σε χαμηλότερο ποσό...
  • Μπορεί ο Αντουάν Κοντέ να ακούστηκε για τον Ολυμπιακό, αλλά οι ερυθρόλευκοι επέλεξαν τον Μοχάμεντ Ντρέγκερ για να πλαισιώσει τον Ραφίνια στο δεξί αμυντικό άκρο. Ο 26χρονος Γάλλος έχει νέο μνηστήρα από την Ελλάδα. Είναι ο Άρης, ο οποίος τις τελευταίες ώρες βρίσκεται σε επαφή με την Μπεϊτάρ Ιερουσαλήμ.
  • Στη Segunda Division συνεχίζει ο Αντόνιο Λούνα που εξέτασε η ΑΕΚ. Ο Ισπανός μάλιστα ήταν γκραν φαβορί πριν μπει στη μάχη ο Εμανουέλ Ινσούα και η Ένωση καταλήξει στον Αργεντινό. Ο 29χρονος Ισπανός αριστερός μπακ έλυσε το συμβόλαιό του με τη Λεβάντε και την τρέχουσα σεζόν θα φορά τη φανέλα της Ζιρόνα.
  • Ο Λούκας Σάσα συνεχίζει να "κλωτσάει" για την ανανέωση του συμβολαίου με τον Άρη. Στις διερευνητικές επαφές που έχουν γίνει ο Βραζιλιάνος εμφανίζεται αρνητικός. Η τρέχουσα συνεργασία των δύο πλευρών εκπνέει το καλοκαίρι του 2021 και ο Νοτιοαμερικανός προς το παρόν πιστεύει ότι από τον Ιανουάριο - όταν και θα είναι ελεύθερος να διαπραγματευτεί τον επόμενο σταθμό της καριέρας του - θα παίξει μπάλα και στο μεταγραφικό (πέρα από το αγωνιστικό) πεδίο.
  • Το βιογραφικό του Τραϊαννού Δέλλα κυκλοφορεί σε ομάδες των Εμιράτων. Μπορεί η προοπτική της Αυστραλίας να μην "κάθισε" στον 44χρονο Έλληνα προπονητή, αλλά τελευταία έχουν ανοίξει 2-3 θέσεις στα ΗΑΕ και το όνομα του Δέλλα είναι ανάμεσα σε αυτά που εξετάζονται. Το όνομα του Τάκη Λεμονή κόπηκε λόγω ηλικίας.
  • O Απόλλων Σμύρνης έχει συμφωνήσει προφορικά με τον 25χρονο Τυνήσιο εξτρέμ, Αϊμέν Χαρζί. Ωστόσο ένα πρόβλημα με τη βίζα του παίκτη αποτελεί προς το παρόν εμπόδιο απροσπέλαστο. Ο Χαρζί ξεκίνησε την καριέρα του από την Καϊρουάν και το 2017 μετακινήθηκε στη Σφαξιάν. Συμπατριώτης και πρώην συμπαίκτης του κεντρικού αμυντικού της ΑΕΚ, Νασίμ Χνιντ.
TAGS TRANSFER BULLETS STOIXIMAN SUPER LEAGUE ΠΑΟΚ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΑΕΚ ΑΡΗΣ ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ