ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ

Τραμπζονσπόρ - Σίβασπορ 2-1: Δύο στα δύο με γκολ Μπακασέτα και ντεμπούτο Σιώπη

Ο Μπακασέτας στο παιχνίδι της Τράμπζονσπορ με τη Ρόμα
Ο Μπακασέτας στο παιχνίδι της Τράμπζονσπορ με τη Ρόμα PHOTO CREDITS: © 2021 / AP IMAGES

Η Τραμπζονσπόρ επικράτησε 2-1 της Σίβασπορ και έκανε το δύο στα δύο στο τουρκικό πρωτάθλημα. Το σκορ άνοιξε ο Μπακασέτας, ενώ ντεμπούτο έκανε ο Σιώπης.

Με πάρα πολύ καλό τρόπο έχει ξεκινήσει η Τραμπζονσπόρ το πρωτάθλημα. Η ομάδα της Τραπεζούντας επικράτησε 2-1 της Σίβασπορ και έκανε το δύο στα δύο φτάνοντας τους έξι πόντους στη Super Lig.

Ένας εκ των πρωταγωνιστών της αναμέτρησης ήταν ο Τάσος Μπακασέτας. Οι γηπεδούχοι κέρδισαν πέναλτι σε χέρι της Σίβασπορ, με τον 28χρονο Έλληνα να αναλαμβάνει την εκτέλεση και να στέλνει την μπάλα στα δίχτυα για το 1-0. Αυτό μάλιστα ήταν το δεύτερο γκολ του τη φετινή σεζόν.

Στο 47ο λεπτό ο Νουακέμε έγραψε το 2-0, ενώ στο 70' ο Κόφι μείωσε για τους φιλοξενούμενους. Ντεμπούτο με τη φανέλα της Τραμπζονσπόρ έκανε και ο Μανώλης Σιώπης που πέρασε ως αλλαγή στο 75ο λεπτό αντί του Έζντεμιρ.

Τραμπζονσπόρ: Τσακίρ, Κοϊμπάσι, Ούγκο, Ιέ, Πέρες, Χάμσικ, Έζντεμιρ (75' Σιώπης), Νουακέμε (75' Κορνέλιους), Μπακασέτας, Ζερβίνιο (61' Ομούρ), Τζανίνι (89' Κοϊτά)

Σίβασπορ: Βούραλ, Ογκούζ (78' Τζέιμς), Οσμάνπασα, Καμαρά, Τσιφτσί, Φαΐρ, Αζουμπουίκε (54' Κόφι), Αρσλάν (62' Φέλιξ), Καγιόντε, Γιαταμπαρέ (62' Γιλμάζ), Γκραντέλ (78' Γέσιλγιουρτ)

TAGS ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ SUPER LIG ΕΘΝΙΚΗ ΤΟΥΡΚΙΑΣ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΤΑΣΟΣ ΜΠΑΚΑΣΕΤΑΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ