ΤΟΥΡΚΙΑ

Τράμπζονσπορ - Καϊσέρισπορ 1-0: Προβάδισμα πρόκρισης για τον τελικό κυπέλλου στο 87'

Ο Τάσος Μπακασέτας και οι συμπαίκτες του στην Τράμπζονσπορ πανηγυρίζουν για το 1-0 επί της Μαλάτιασπορ
Ο Τάσος Μπακασέτας και οι συμπαίκτες του στην Τράμπζονσπορ πανηγυρίζουν για το 1-0 επί της Μαλάτιασπορ HAKAN BURAK ALTUNOZ/ANADOLU AGENCY/AFP

Η Τράμπζονσπορ των Τάσου Μπακασέτα και Μανώλη Σιώπη νίκησε την Καϊσέρισπορ με 1-0 στον πρώτο ημιτελικό του Κυπέλλου Τουρκίας που διεξήχθη στην Τραπεζούντα.

Η καταρρακτώδης βροχή εμπόδισε τις προσπάθειες των ποδοσφαιριστών, όμως ο Αντρέας Κορνέλιους είχε τη λύση στο 87'. Ο Δανός επιθετικός έδωσε τη νίκη 1-0 στην Τράμπζονσπορ επί της Καϊσέρισπορ και συνάμα το προβάδισμα για την πρόκριση στον τελικό του Κυπέλλου Τουρκίας.

Οι γηπεδούχοι παρατάχθηκαν με τον Τάσο Μπακασέτα και τον Μανώλη Σιώπη βασικούς (εκτός αποστολής για τους φιλοξενούμενους ο Δημήτρης Κολοβέτσιος) και είχαν μια ελαφριά υπεροχή, όμως και από τις δύο ομάδες έλειπαν οι μεγάλες ευκαιρίες. Οι μακρινές και κακές τελικές ήταν ο κανόνας και όλα έδειχναν ότι το παιχνίδι δεν θα βρει σκορ.

Ο Αμπντουλάχ Αβτζί αντικατέστησε τον Μπακασέτα με τον Μάρεκ Χάμσικ στο 71' κι ενώ ήδη είχε βάλει στον αγώνα τον Άντονι Νουακάμε. Ο Νιγηριανός ήταν και ο παίκτης που έβγαλε τη σέντρα για τον Κορνέλιους, με τον Δανό να κοντρολάρει με το στήθος έξω από τη μικρή περιοχή, να νικάει τον προσωπικό αντίπαλο και να κάνει το 1-0 στο τέλος.

Τα αποτελέσματα των ημιτελικών

ΠΡΩΤΟΙ ΑΓΩΝΕΣ

ΔΕΥΤΕΡΟΙ ΑΓΩΝΕΣ

* Ο τελικός θα διεξαχθεί την Πέμπτη 26 Μαΐου στο "Ατατούρκ" της Κωνσταντινούπολης.

TAGS ΤΟΥΡΚΙΑ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΤΑΣΟΣ ΜΠΑΚΑΣΕΤΑΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ