SUPER LIG

Τράμπζονσπορ - Γκαζιαντέπ 3-0: Συνεχίζει το σερί, με Σιώπη να νικάει τον Κίτσιου

Οι παίκτες της Τράμπζονσπορ πανηγυρίζουν γκολ που σημείωσαν κόντρα στη Μόλντε για τον 3ο προκριματικό γύρο του Europa Conference League 2021-2022 στο "Μέντικαλ Παρκ", Τραπεζούντα | Πέμπτη 5 Αυγούστου 2021
Οι παίκτες της Τράμπζονσπορ πανηγυρίζουν γκολ που σημείωσαν κόντρα στη Μόλντε για τον 3ο προκριματικό γύρο του Europa Conference League 2021-2022 στο "Μέντικαλ Παρκ", Τραπεζούντα | Πέμπτη 5 Αυγούστου 2021 © 2021 ASSOCIATED PRESS

Η πρωτοπόρος του τουρκικού πρωταθλήματος, Τράμπζονσπορ, συνέχισε με έκτη σερί νίκη επικρατώντας 3-0 της Γκαζιαντέπ. Βασικοί αγωνίστηκαν Σιώπης και Κίτσιου.

Η Τράμπζονσπορ συνεχίζει να ηγείται της κούρσας του τουρκικού πρωταθλήματος. Η ομάδα της Τραπεζούντας επικράτησε 3-0 της Γκαζιαντέπ και έφτασε τους 33 πόντους και βρίσκεται στο +6 από Χατάισπορ και Κόνιασπορ που ακολουθούν. Μάλιστα αυτή ήταν η έκτη σερί νίκη της Τράμπζονσπορ.

Στο παιχνίδι υπήρξε και ελληνική μάχη. Ο Μπακασέτας είναι μεν τραυματίας, όμως βασικός έπαιξε ο Μανώλης Σιώπης. Τέθηκε αντιμέτωπος με τον Στέλιο Κίτσιου, ενώ αμφότεροι αγωνίστηκαν ολόκληρο το 90λεπτο.

Στο 19ο λεπτό οι γηπεδούχοι άνοιξαν το σκορ με τον Ομούρ, για να κάνει το 2-0 ο Ντζανίνι στο 42' έπειτα από ασίστ του Νουακέμε. Το 3-0 διαμόρφωσε στο 45' πριν από τη λήξη του πρώτου μέρους ο Κορνέλιους.

ΤΡΑΜΠΖΟΝΣΠΟΡ: Ακμπουλούτ, Τρόντσεν, Ουγκό, Ιέ, Τοκόζ (87' Μάλι), Όζντεμιρ (81' Πέρες), Σιώπης, Νουακέμε (87' Ασάν), Ομούρ, Ντζανίνι, Κορνέλιους (69' Ντένσβιλ)

ΓΚΑΖΙΑΝΤΕΠ: Γκούβεντς, Σέιλαν (46' Σαγκάλ), Ερσόι, Κόλκερ, Ντζιλομποντζί, Τόσκα (57' Μέντιλ), Κίτσιου, Ερντογάν, Νιγιάζ (81' Σογιάλπ), Ντίκο (72' Μέρκελ), Μαξίμ

S24 Bet - Το Στοίχημα επιστρέφει στο SPORT24

Το SPORT24 απέκτησε νέα ενότητα με έγκυρο και μοναδικό περιεχόμενο για το Στοίχημα! Προγνωστικά στοιχήματος, προτάσεις και αναλύσεις με την υπογραφή του SPORT24 και της έμπειρης ομάδας δημοσιογράφων του. Καθημερινό περιεχόμενο με προτάσεις για το στοίχημα σε ποδόσφαιρο και μπάσκετ στο S24 BET.

TAGS SUPER LIG ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ ΤΟΥΡΚΙΑ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ